Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 вересня 2020, 01:41
403
0

Інтер - Фіорентина: прогноз на матч Максима Калиниченка

Матч відбудеться 26 вересня

| Оновлено 27 вересня 2020, 01:41
403
0
Інтер - Фіорентина: прогноз на матч Максима Калиниченка
Twitter

Екс- півзахисник «Дніпра» і збірної України Максим Калиниченко дав прогноз на матч Серії А «Інтер» - «Фіорентина». Гра відбудеться в суботу, 26 вересня. Початок матчу о 21:45 за київським часом.

«У другому турі італійської Серії А« Інтер »вдома прийматиме «Фіорентину». Для міланців це буде перша гра в новому розіграші чемпіонату. А ось представники Флоренції в першому турі скромно виграли у «Торіно» - 1:0.

Звичайно, на мій погляд, «Інтер» є фаворитом цього матчу. Він в минулому сезоні показував дуже гідну гру. Крім запеклої боротьби за чемпіонство Серії А підопічні Антоніо Конте також майже перемогли в Лізі Європи. Але в фіналі вони не змогли впоратися з «Севільєю».

У цьому футбольному році, думаю, нічого кардинально не зміниться у міланців. Навпаки, вони змогли зробити кілька грамотних покупок, ще більше підсилившись. Як мінімум, на рівних з «Ювентусом» «Інтер» тепер точно буде грати.

«Фіорентина» ж у минулому сезоні підтвердила свій статус міцного середняка. Вона фінішувала на дев'ятому місці, сильно відставши від першої шістки команд. В останніх турах «фіалки» виступали зі змінним успіхом, але часто грали внічию.

У цій зустрічі я буду відштовхуватися від перемоги «Інтера». Він, на мою думку, набагато перевершує «Фіорентину» в класі. Пропоную поставити на його успіх з форою (-1) ».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.