Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 вересня 2020, 14:03
32765
17

Джерело: Динамо продасть Супрягу, навіть якщо вийде в групу Ліги чемпіонів

Мірча Луческу хоче бразильця в лінію нападу

| Оновлено 26 вересня 2020, 14:03
32765
17
Джерело: Динамо продасть Супрягу, навіть якщо вийде в групу Ліги чемпіонів
ФК Динамо. Владислав Супряга (в центрі)

Керівництво «Динамо» націлене на продаж 20-річного форварда Владислава Супряги, причому цей факт жодним чином не пов'язаний з виходом команди в груповий раунд Ліги чемпіонів.

За даними Corriere dello Sport, головний тренер «Динамо» Мірча Луческу попросив клубних босів підписати бразильського форварда, а тому Супрягу за наявності хорошої пропозиції буде не проти відпустити.

У зв'язку з цим між «Болоньєю», яка активно торгує форварда ось уже понад місяць, і «Динамо» можуть намітитися зрушення в переговорах. Зараз італійський клуб пропонує за Супрягу 12 мільйонів євро, а президент «біло-синіх» Ігор Суркіс вимагає 15 мільйонів. Однак є ймовірність, що керівник «Динамо» піде на поступки, якщо в угоду буде включений пункт про 20%, які кияни зможуть отримати від подальшого перепродажу футболіста.

Нагадаємо, раніше спортивний директор «Болоньї» Ріккардо Бігон висловив думку, що вихід «Динамо» в груповий раунд Ліги чемпіонів ускладнить переговори його клубу з українцями щодо Супряги.

Оцініть матеріал
(193)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Мля, не гоните, выходить в ЛЧ с Солем и Русыным? Что за #*=?
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mb_cdi
Вірно. В Італії він буде розвиватися в професійному плані краще. Для збірної України це піде на користь. Головне щоб Супряга цього хотів.
Дмитрий Украинский
Супряга классный нападающий! Зачем его продавать??? Он еще будет набирать! Хотя понятно зачем они его хотят продать - денег хотят. Но Динамо, как команда больше потеряет, чем выиграет от продажи Супряги и покупки бразильца. ИМХО
Brian
Нужно отпускать в Европу если им реально кто то интересуеться. В Динамо не будет развития. + в Динамо нужен отличный опорник и атакующий получащитник, считаю эта линия наиболее уязвима у киевлян.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Akella_147
По факту Супряга -середняк, пацану УЖЕ 20-ка, в данный момент смотря в Европу, это уже должен быть сформированный игрок..такой как Холан с Боруссии или Альфонсо Дэвис с Баварии, или Фоден с Ман Сити..ребята играют в основе, в топовых клубах/ чемпионатах, это только у нас он ещё перспективный. Считаю, что нужно продавать, в плюсе будут все, и сборная и игрок и Динамо.
euro2012_za_2012euro
Все просто, в случае выхода в ЛЧ - ценник будет максимальным, а необходимости в Супряге не будет.
SandroKing
Никто его не продаст. Даже если и будет бразилец, с одним форвардом в ЛЧ делать нечего.
Servicant
Пусть сначала купят этого бразильского форварда и убедятся в том, что он лучше Супряги, а потом уже его продают. Сейчас цена на Супрягу будет только расти, вместе с успехами Динамо. Если не будет травм, конечно.
Oleksandr Kelym
Ця зацикленість Луческу на бразильцях просто вражає: звичайно вони вправні дриблери - але ж дуже ледачі відпрацьовувати в обороні, а в сучасному тотальному футболі це обов*язково! Ви подивіться, як грає Рональдо, той же Мбапе... а Левандовський? Який сьогодня бразилець може тягатися із Левандовським? Хіба Неймар... Динамо треба формувати із європейців: вони краще сприймають наше життя, більше комунікабельні - не сканудять, як оті легіонери Шахтаря...
Погано, що в Україні немає класних тренерів для нападників а хлопці талановиті є: тренерів треба більше європейських!
Lexus7778
Это он в 20 лет стоит 15 млн, а в 24-25 лет будет тогда стоить 30-40 млн
Trollface
Луческу хочет, фактически, поменять Супрягу на бразильского форварда.
Алексей Романенко
Бред
Barilko
Луч на камеру пиздит одно, мол мои игроки самые лучшие, а на деле то ему тот не нравится то вместо этого бразильца подавай. Того гляди и Шапаренко скоро на бразильца сменит.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил