Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Туреччина
| Оновлено 27 вересня 2020, 01:16
7674
0

Дружина колишнього гравця збірної Туреччини замовила його вбивство у кілера

План вбивства провалився, оскільки кілер розповів всю історію Емре Ашику

| Оновлено 27 вересня 2020, 01:16
7674
0
Дружина колишнього гравця збірної Туреччини замовила його вбивство у кілера
Hurriyet. Ягмур Ашик і Емре Ашик

Дика історія сталася в Туреччині і стала надбанням преси. Ягмур Ашик задумувала вбивство свого чоловіка, Емре Ашика, відомого колишнього футболіста, запропонувавши кілеру 10 мільйонів турецьких лір (1,3 мільйона доларів). Також вона попросила кілера знайти безпечне місце, щоб поховати її чоловіка після його смерті.

План вбивства провалився, оскільки кілер розповів всю історію Емре Ашику, одному з небагатьох турецьких футболістів, що грали за трьох стамбульських клубів-гігантів – «Галатасарай», «Фенербахче» і «Бешикташ».

В результаті Ягмур Ашик та її партнер Ерді Сунгур будуть звинувачені в «замаху на вбивство». Згідно з обвинувальним висновком, наданим прокуратурою, Ягмур Ашик попросила Сунгура вбити її чоловіка.

Сунгур дав свідчення: «У мене був роман з Ягмур. Вона думала про те, щоб успадкувати гроші після смерті Емре Ашика. Вона просила мене вбити його, але я відмовився. Одного разу вона принесла мені шматок м'яса. Вона хотіла, щоб я застрелив м'ясо. Я спробував вистрілити, але примружився. «Ти не зможеш цього зробити», – сердито закричала вона».

Потім Сунгур представив Ягмур Ашик кілера, який відсидів у в'язниці за вбивство трьох осіб. Згідно з обвинувальним висновком, Ягмур надала кілеру пістолет, і вони обшукали сільські райони й височини в Дюздже, в пошуках «безпечного місця», щоб поховати колишнього футболіста після того, як кілер вб'є його.

В останній момент кілер відмовився від плану вбивства екс-футболіста. Дата першого слухання кримінальної справи у Вищому кримінальному суді Дюздже буде оголошена найближчим часом. Емре і Ягмур Ашик зв'язали себе узами шлюбу у Франції в 2012 році. Пара ще не розлучилася, у них троє дітей. Емре Ашик – колишній захисник, провів за збірну Туреччини 34 матчі.

Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.