Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 вересня 2020, 05:59
2530
0

Младен БАРТУЛОВИЧ: «Селезньов забивав й з більш складних позицій»

Хорватський півзахисник прокоментував матч Ліги Європи «Рієка» – «Колос»

| Оновлено 26 вересня 2020, 05:59
2530
0
Младен БАРТУЛОВИЧ: «Селезньов забивав й з більш складних позицій»
Twitter. Євген Селезньов

Хорватський півзахисник «Інгульця» Младен Бартулович прокоментував поєдинок 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Рієка» – «Колос» (2:0).

«Весь матч був напруженим. «Рієка» і «Колос» – команди приблизно одного рівня. Але «Рієка» більш досвідчена в єврокубкових іграх, і це вплинуло на результат зустрічі. «Колос» мав свій шанс в кінці матчу. Могли забити і пройти далі. Але не скористалися цим моментом. А «Рієка» свої моменти використовувала. Пройти далі заслуговували дві команди, але дві не можуть пройти. У цьому матчі вдалим виявилася «Рієка».

Момент Селезньова? У футболі всяке буває, і такі промахи в тому числі. Женя забивав і з більш складних позицій. «Рієці» не вийшло забити. Але це футбол!

Якби справа дійшла до серії пенальті, у кого було б більше шансів? Я думаю, у «Колоса» були б краще шанси. Тому що воротар Євген Волинець вже стільки пенальті відбив в цьому сезоні. У «Колоса» хороший воротар, який показав себе в грі з «Шахтарем». Але в поєдинку з «Рієкою» справа не дійшла до серії пенальті.

Хто фаворит у протистоянні «Рієка» – «Копенгаген»? Думаю, «Копенгаген» – фаворит. «Рієці» буде дуже складно. Видно, що команді не вистачає нападника, який у них був, якого вони продали. Я маю на увазі Антоніо-Мірко Чолака. Я буду сподіватися, що «Рієка» пройде. Все-таки це хорватська команда. Але складно буде, так як «Копенгаген» – сильний суперник».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.