Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олімпійські ігри
| Оновлено 25 вересня 2020, 23:33
649
4

А як же Олімпіада? Україна вже хоче проводити Юнацьку Олімпіаду

Вадим Гутцайт вважає, що Україна може не потягнути організацію Ігор

| Оновлено 25 вересня 2020, 23:33
649
4
А як же Олімпіада? Україна вже хоче проводити Юнацьку Олімпіаду
bbc

Раніше стало відомо, що президент України Володимир Зеленський доручив підготувати план і порахувати вартість проведення Олімпійських Ігор-2030 однак міністр спорту Вадим Гутцайт визнає, що організація змагання може бути непосильною для країни.

В якості альтернативи розглядається можливість проведення Юнацької Олімпіади.

- Ми ще не  дійшли до етапу прораховування бюджету.  Наразі дивимось, чи це можливо, яка в нас інфраструктура, що потрібно зробити для проведення Олімпійських ігор чи змагань високого рівня. Є намір і ми над цим працюємо.

- Є перші результати?

- Команда Міністерства молоді та спорту тільки починає працювати над цим питанням. Зараз отримуємо технічні завдання, і тільки потім будемо приймати рішення: що потрібно робити, що побудувати.

Провести Олімпійські ігри - це складно, для них у нас не буде вистачати усієї інфраструктури. Можливо, будемо проводити Юнацькі Олімпійські ігри. Зараз потрібно зрозуміти, що потрібно, щоб провести Юнацькі ігри. Потім прорахувати бюджет.

У держави є намір провести якісь великі змагання в Україні, як Євро-2012, Ліга Чемпіонів. Наприклад, можливо провести Юнацькі Олімпійські ігри. Чому не будувати країну, не популяризувати? Колись я спілкувався з людиною, яка ініціювала проведення Євро-2012 в Україні. З неї теж сміялись, як зараз з мене. Але ж Євро-2012 провели, як і Фінал Ліги Чемпіонів, Євробачення. Тобто потенціал для масштабних заходів європейського рівня в нас є.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fedd1979
Яке ж воно дурне... Де найбідніша країна Європи з купою проблем, а де Олімпіада...
Владимир Коновалец
Якщо зібрати всі гроші наших олігархів ( а вони їх не віддадуть, 100%), то все рівно не хватить... Хто той телепень, який підсунув нашому гаранту таку ідею? За чемпіонат Европи 2012 року до сіх пір не розквиталися, а хтось хоче ОІ провести. Подивіться на Бразилію після ігор, все занедбане, в бюджеті дірка, голова болить у керівництва держави - що робити з стадіонами, спортивними залами і так далі. Така історія і в Сочі. все що набудували там, експлуатується на 20-30 відсотків. З економікою України ми можемо тільки організувати дитячі змагання з футболу, павелка набудував багато майданчиків по всій Україні.
norma_zap
Создается впечатление, что нас хотят ослабить окончательно.
Vitalik_Medvid
Навіть школяр-восьмикласник зрозумів би, що коли в країні війна, пандемія короновірусу і купа боргів, які потрібно віддавати МВФ, то проведення будь-яких змагань такого плану - катастрофа, з якого боку би не подивитись. Якщо людина не розбирається в політиці, але туди якось потрапила - це одне, таких у нас слуг народу багато. Але не розуміти таких простих елементарних речей - це не ознака некомпетентності. Це ознака ідіотизму.