Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 вересня 2020, 20:00
1248
0

Бетіс - Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чемпіон їде в гості до «Бетіса»

| Оновлено 30 вересня 2020, 20:00
1248
0
Бетіс - Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

В одному з центральних матчів третього туру Ла Ліги «Бетіс» вдома прийматиме чинного чемпіона Іспанії - «Реал». Команда Мануеля Пеллегріні за підсумками двох турів ділить лідерство в Ла Лізі, і має шанси відібрати очки у «Королівського клубу».

У перших двох турах «Бетіс» обіграв далеко не грандів іспанського футболу - «Вальядолід» (2:0 вдома) і «Алавес» (1:0 на виїзді). За підсумками двох турів по 6 очок на рахунку тільки у «Бетіса» і «Гранади», хоча не треба забувати про те, що деякі матчі були перенесені.

У число цих матчів увійшов і поєдинок першого туру «Реал» - «Хетафе». Тому, для чемпіонів Іспанії новий сезон почався тільки тиждень тому. І почався невдало: команда Зідана на виїзді так і не змогла розпечатати ворота «Реал Сосьєдада» - нічия 0:0.

Не за горами для «Реала» і старт в новому сезоні Ліги чемпіонів, тому команді необхідно якомога швидше знайти свою найкращу гру - при цьому, бажано, не втрачаючи очок в Ла Лізі. Випробування «Бетісом» - хороша можливість набрати кондиції, але ось очки втратити цілком можна. Тим більше, для Мануеля Пеллегріні матч проти свого колишнього клубу напевно надалі носить принциповий характер.

Що стосується кадрової ситуації, то тут у «Реала» також є проблеми. З «Бетісом» точно не зіграє Лукас Перес. Також під питанням участь в матчі Едена Азара, Марко Асенсіо, Маріано Діаса, Іско і Едера Мілітао.

Не все гаразд зі складом і у «Бетіса». Травмовано Даніель Мартін, Франсіс Герреро і Віктор Камараса. Всі троє в нинішньому сезоні не провели через травми ще жодного матчу - ні контрольного, ні офіційного. Також під питанням участь в матчі з «Реалом» досвідченого мексиканського хавбека Андреаса Гуардадо.

Незважаючи на успішний старт «Бетіса», букмекери в команду Мануеля Пеллегріні все одно не дуже вірять, вважаючи «Реал» явним фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу підопічних Зідана - 1,87, на «Бетіс» - 4,4. Імовірність нічиї - 3,94.

26 вересня, субота

«Бетіс» - «Реал»
Севілья. Стадіон «Беніто Вільямарін». Початок - о 22:00
Пряма трансляція на «Матч ТВ Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 0:1
 
  • 4,4
  • 3,94
  • 1,87
Сделать ставку
 
  • 4,35
  • 3,85
  • 1,84
Сделать ставку
 
  • 4,2
  • 3,9
  • 1,85
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.