Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 27 вересня 2020, 01:00
11542
9

Бій з Чарло - черговий останній шанс для Дерев'янченка. Третій в кар'єрі

Лев Кравців вважає, що Сергій тільки починає запалювати

| Оновлено 27 вересня 2020, 01:00
11542
9
Бій з Чарло - черговий останній шанс для Дерев'янченка. Третій в кар'єрі
Boxing Scene

Сергій Дерев'янченко знову буде боксувати за пояс чемпіона світу. Втретє, хоча ще після першого його перспективи не сприймали всерйоз. Цей шанс може все-таки увінчатися успіхом.

У Дерев'янченка постійно ніхто не вірить, але він завжди доводить зворотне

Сергій Дерев'янченко - дивно невдачливий боксер. Веселий в рингу, який показує насичені поєдинки. Трохи більше, ніж за десять поєдинків, побився за пояс двічі. І двічі програв у цих боях.

Ще напередодні першого бою за титул шанси Сергія ховали. По-перше, не вірили в те, що Сергій покине ринг переможцем. По-друге, тому що поразка, на думку багатьох, остаточно закривала шлях українця на вершину. Але вийшло трохи по-іншому.

Дерев'янченко видав найпотужнішу рубку проти Даніеля Джейкобса. Звичайно, американець переміг, тут не може бути питань, але поєдинок видався вкрай конкурентним. Перемогу Джейкобсу віддали тільки розділеним рішенням суддів, а ставлення до Сергія у громадськості повністю змінилося.

Якщо раніше Сергій був потенційно потужним проспектом, то після цієї війни, пережитого нокдауну і подальшого темпу поєдинку до Дерев'янченка стали ставитися, як до одного з головних претендентів на титул. Свого наступного шансу чекати довго не довелося. Дерев'янченко несподівано важко поборовся з Джеком Кулькаєм, після чого відразу зустрівся з Геннадієм Головкіним.


Boxing Scene. Геннадій Головкін і Сергій Дерев'янченко

На що можна було розраховувати в цьому поєдинку - незрозуміло. З одного боку, Геннадій - вже не той молодий і вбивчий. З іншого - він все ще хороший, а з ударом і вмінням тримати удар у Головкіна, схоже, ніколи не буде проблем. Тобто, тут могло бути два варіанти розвитку подій: або Сергій не пропустить і видасть відмінний бій, або Головкін влучить і все закінчиться.

Але вийшло все разом. Сергій знову в чемпіонському бою відразу ж пропустив, відправившись у нокдаун. Багато хто встигли махнути рукою в бік Дерев'янченка, але той не просто встав, але і влаштував якісне побоїще. Українець брав комбінаціями, казахстанець - важкими ударами точно в ціль. У підсумку, один з найкращих поєдинків у 2019-му році і сотні суперечок з приводу результату.

І знову після цієї поразки фанати встигли заявити, що на цьому все - чемпіонські шанси Дерев'янченка закінчилися. Твердження було небезпідставним. Канело і Головкін повинні були визначити кращого, а всі інші, в першу чергу, прагнули зустрітися з мексиканцем, а не з Сергієм - занадто мало грошей, зовсім немає поясів, а ймовірність програти величезна. Але українець і його команда всіх переграли. Після поразки Дерев'янченко відразу виходить на титульний бій.

Важкий суперник, хоча до нього ставляться, як до найпростішого чемпіона в кар'єрі Сергія

Джермалл Чарло - непереможений чемпіон WBC, який разом з братом стільки раз казав про спадщину, що вже стало трохи рябіти від цих розмов. Відмінний представник американської школи боксу. Рослий, з довгими руками і хорошими рефлексами.

З головних проблем у розумінні реального рівня Чарло - рівень його опозиції. Тридцять поєдинків, а по-справжньому іменитих суперників не так вже й багато. Остін Траут, який був не на піку. Матвій Коробов, перемогу над яким велике питання, чи варто було віддавати на користь Джермалла.


Boxing Scene. Джермалл Чарло

Чарло хороший, але реально чемпіонських боїв у рекорді в нього - кіт наплакав. Що розуміє і американець. Він викликав на бій і Головкіна, і Канело, але домовитися промоутерам було не так просто. А ось поєдинок проти Дерев'янченко – саме той бій, який відкриє простір для подальшого розвитку. Яскрава перемога дасть шанс говорити про гідний рівень опозиції. Та й краще, ніж Сергій, американця ніхто не протестує.

Шанси знову рівні, а у Сергія точно будуть можливості

Відповідно до котирувань букмекерів, Джермалл є фаворитом поєдинку. На нього можна поставити з коефіцієнтом 1.59. Перемога Сергія оцінюється в 2.45. Воно й зрозуміло: Дерев'янченко двічі програвав у чемпіонських боях, а за очками все одно будуть більше рахувати американському чемпіону, ніж українському претенденту.

А ось стилістично поєдинок буде не просто цікавим, але і легко може скластися на користь українця. Чарло вище Дерев'янченка на вісім сантиметрів, а розмах рук більше на цілих шістнадцять. Різниця принципова. При цьому американець часто працює в економному режимі, пробиваючи суперника з дистанції короткими серіями і дотискаючи того в разі нокдауну.

Чи потягне він темп Сергія - велике питання. Українець може накочувати, працювати багатоударно та багатосерійно. Вміє рвати дистанцію і тут же зближуватися. Насипати трьома-чотирма ударами і тут же йти з лінії атаки. Безумовно, це все працює в тому випадку, якщо на ближню і середню дистанцію вдасться прорватися.

Дерев'янченко активно працював у тренувальному таборі з великими суперниками. Всі його спаринг-партнери були більшими, вищими, з важким ударом і вмінням тримати темп. Тренер розповів, що вони працювали не тільки над фізичною готовністю, щоб підтримувати високий темп з раунду до раунду, але і над психологічною готовністю і уважністю, щоб не полетіти в нокдаун у третьому чемпіонському бою поспіль.

Підготовка українця виглядає відмінно. Якщо вони пропрацювали всі питання, з якими раніше були проблеми, ці самі проблеми можуть початися у Чарло. Але розслаблятися зарано. Джермалл великий, налаштований на досягнення і більш молодий боксер. Цей хлопець може доставити українцеві безліч проблем. Потрібно бути уважним, холоднокровним і чітко виконувати завдання тренера кожну секунду кожного раунду.

З боку українського фаната цей бій здається найпростішим для Дерев'янченка серед його трьох спроб взяти титул. Насправді ж Джермалл - найбільш габаритний суперник Сергія. Тут знову все п'ятдесят на п'ятдесят. З одного боку, українець може розбити суперника на ближній і середній дистанції, замучити того рваним темпом і фізичною готовністю. З іншого, Чарло здатний не пустити суперника на зручну для нього дистанцію і спокійно взяти бій за рахунок габаритів.

Що можна сказати точно, так це те, що, якщо у Дерев'янченка не наступить несподівана спортивна старість, цей поєдинок - точно не останній на чемпіонському рівні. Як би хто не намагався списати його з рахунків.

Поєдинок Джермалл Чарло - Сергій Дерев'янченко відбудеться в ніч з 26 на 27 вересня в Анкасвіллі. Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом.

Опитування

Голосів 101
Спрогнозуйте результат поєдинку між українцем Сергієм Дерев'янченком і американцем Джермаллом Чарло, який пройде в США в ніч з 26 на 27 вересня.

Дострокова перемога Дерев'янченка

31 голос 30.69 %

Перемога Дерев'янченка за очками

26 голосів 25.74 %

Нічия

9 голосів 8.91 %

Перемога Чарло за очками

25 голосів 24.75 %

Дострокова перемога Чарло

10 голосів 9.9 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні
Бокс | 24 квітня 2024, 13:28 2
Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні

Останній такий рейтинг до бою Усика та Ф'юрі

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
прямой эфир на телеканале «Интер» – 27 сентября с 03:50 в программе «Большой бокс».
Vytas Meskauskas
Смотрел бой с Головкиным , там бой был в одну калитку практически. Деревянческо Головкина полностью перебоксировал но деньги и контракты рулят. Нужен и здесь К.О
Barsa2019
Дальше заглавия читать не стал, а в скором времени и заходить на такие статьи от таких "авторов" не буду. Не припомню , чтобы боксеру давали шанс третий раз подряд боксировать за пояс.Сереге через месяц 35, пора уже пояс примерить, он это заслужил, верю в его победу нокаутом( по очкам тоже вариант неплохой). Никогда не нравились братья Чарло, бокс скучный у них, заснуть можно. Деревянченко - технарь, разберёт его по запчастям. В воскресенье утром новый чемпион мира будет из Украины, да ещё с поясом WBC
temamx2727
Если проведет бой как с Головкиным, выиграет нокаутом 100%.
Leo Leo
Вот для чего писать, очередной последний шанс? Уже третий.. это ты подъе.ываешь??? Это же наш земляк,прославляет нашу страну , отличный парень ... Кравцов,ты свою желчь своей семье пиши! А лучше удается об стену сам ..
potemkin78
Деревянченко хороший боксёр но он без ударный, а без нокаута выиграть чемпионский пояс у чемпиона ОЧЕНЬ сложно