Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 вересня 2020, 10:32
3222
4

ПЯТОВ: «Степаненко сказав по ділу, ми повинні поліпшити гру в обороні»

Голкіпер «Шахтаря» Андрій Пятов - про поразку від «Інтера» в півфіналі Ліги Європи

| Оновлено 25 вересня 2020, 10:32
3222
4
ПЯТОВ: «Степаненко сказав по ділу, ми повинні поліпшити гру в обороні»
ФК Шахтар. Андрій Пятов

У півфіналі Ліги Європи «Шахтар» поступився міланському клубу з рахунком 0:5.

- Після вильоту від «Інтера» Тарас Степаненко видав емоційний спіч, в якому підкреслив, що у «Шахтаря» є проблеми в обороні. Чи згодні з Тарасом?
- Вся команда обороняється, і вся атакує. Ми багато пропускаємо останнім часом. Це і індивідуальні помилки гравців, і особисто мої. Ми повинні поліпшити гру в обороні, бути більш сконцентрованими.

Тарас сказав все по ділу. Якщо ми п'ять м'ячів пропустили від «Інтера» в півфіналі! Повинні робити висновки, робити висновки і ставати сильнішими.

- Такі поразки, як від «Інтера», сильно б'ють по психології?
- Дуже серйозно б'ють. Не тільки індивідуально, але і по всій команді. Ми повинні бути сильніше, зліше і організованіше.

Такі поразки повинні вчити чомусь. Якщо після таких ігор ми не будемо виносити уроків, то не виростемо як команда. Будемо з командами свого рівня грати, здобувати перемоги і не зробимо крок вперед. До таких командам, як «Інтер», потрібно по-іншому готуватися, чимось жертвувати, підсилювати оборону. Це дуже велика робота, яку потрібно виконати. Важливо, що такі поразки повинні допомагати в майбутньому ставати сильнішими.

Раніше Пятов розказав, як він справляється з критикою.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex323
У Матвієнко і Кривцова спад в грі.
Пора їх замінити.
Александр Сидорчук
Пятов мудак конкретный, как и степашка , и кривцов и все даунецкиепаражнякнегонят!!!
Мирослав Пецух
Правильно Пятов говорит:Плохо сыграли в обороне,а теперь вопрос:а что раньше не было проблем в обороне?Просто раньше шахтер выигрывал нападением--теперь нападение просто стареет,и некому забивать.А Луческу уже нет,он сейчас на коне с другой командой.А теперишний тренер Каштру доигрывает старые наигровки Луческу и нового ничего не выдвигает.В конце сезона будет смешно видеть (чемпиона)команду в конце таблицы...По другому не выйдет...У меня все.Пока......
Владимир Владимиров
Да проблемы Шахтера в обороне начались после того как выгнали Кучера, Срну и ушел Ракицкий. И до сих пор эти проблемы существуют. Нет хороших двух центральных защитников. Матвиенко не тянет центральным защитником, Кривцов тоже слабо показывает себя. Поэтому нужно искать хороших два центральных защитника.