Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 16 жовтня 2021, 03:16
3197
2

European Masters: О'Салліван вилетів після першого ж матчу

На турнірі в Англії визначилися учасники 1/16 фіналу

| Оновлено 16 жовтня 2021, 03:16
3197
2
European Masters: О'Салліван вилетів після першого ж матчу

В англійському Мілтон-Кінсі триває рейтинговий снукерний турнір, European Masters. Напередодні були зіграні поєдинки 1/32 фіналу, і тут не обійшлося без сенсацій.

Так, Грем Дотт поступився Лю Хаотяню - 2:5. Джек Лісовський у впертій боротьбі програв Джексону Пейджу, який був посіяний під №70 (4:5).

Але головною несподіванкою став виліт чинного чемпіона світу. Ронні О'Салліван почав сезон з поразки в першій же офіційній грі. В 1/32 він вийшов завдяки тому, що його суперник був відсторонений від турніру через коронавірус.

Суперником Ронні у 2-му раунді був 18-річний ірландець Аарон Хілл. У березні він став чемпіоном Європи серед юнаків (U-21). Як виявилося, вміє Аарон грати і на дорослому рівні! Хілл почав з серії в 73 очки, виграв і другу партію. Потім суперники обмінялися фреймами - Хілл повів з рахунком 3:1. Однак потім Ронні почав показувати чемпіонську гру, оформив дві півсотенні і одну сотенну серію і вийшов вперед - 4:3. Але Аарон не зніяковів. Він проявив холоднокровність, зрівняв рахунок і завершив поєдинок брейком у 78 очок - 5:4!

Решта високорейтингових гравців успішно подолали другий раунд. Особливо слід відзначити Марка Аллена. У матчі з Кеном Доерті він оформив 4 сенчурі в перших чотирьох фреймах. Раніше подібне вдавалося тільки п'ятьом снукеристам: Джону Хіггінсу, Шону Мерфі, Нілу Робертсону, Гері Вілсону і Стівену Магуайру. До слова, 5 сенчурі поспіль поки не вдалося зробити нікому. А Аллен тепер лідирує на турнірі як за кількістю сотенних серій (7), так і за їхнім розміром: 145 і 141 очко.

 

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sashamar
Тому що Ронні цей турнір грав так, в своє задоволення. Але в буків коефіцієнт на його суперника був захмарні 23. Ронні в таких випадках (і це не вперше) починає знущатися над буками і клеїти дурня. Чим нагадує мені Карлсона . "Есть три способа - курощение, низведение и дуракаваляние. И я собираюсь применить все три сразу".
Vyacheslav_Dadyka
С такой игрой Аарон Хилл это будущее снукера. Может быть надо начинать уже сейчас за него топить, чтобы потом в будущем не писали что глор...
Если серьёзно, то показатели отыгрышей долгое время были просто выдающимися у Аарона (92% это невероятный процент). Да и по окончанию матча продержались вроде на уровне 88%, что тоже невероятно. Будет очень интересно за ним наблюдать..