Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 24 вересня 2020, 12:30
6206
26

Марта Костюк впевнено вийшла до фіналу кваліфікації Ролан Гаррос

Українка буде боротися за путівку до основної сітки

| Оновлено 24 вересня 2020, 12:30
6206
26
Марта Костюк впевнено вийшла до фіналу кваліфікації Ролан Гаррос
Jimmie48 Photography. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк (№119 WTA) продовжує перемагати в кваліфікації Ролан Гаррос.
 
У другому колі відбору 18-річна українка, посіяна під другим номером, у двох сетах обіграла Лауру Йоану Пар з Румунії (№199 WTA).
 
Ролан Гаррос. Друге коло кваліфікації
Марта Костюк (Україна) - Лаура Йоана Пар (Румунія) - 6:2, 6:2
 
У фіналі кваліфікації Костюк змагатиметься проти Курумі Нари з Японії (№148 WTA).
 
Також сьогодні свій півфінал кваліфікації проведе Ангеліна Калініна.

 

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Taktaiev
Перемога на класі, але без вогню.
Фініш непоганий, досить чиста гра від Марти в останніх 3-4 геймах. Ще сподобався відрізок першого сету з ефективними дропами.
Подачу Марта в другому сеті дуже пом’якшила, що було правильним рішенням. Одразу відсоток виграних м’ячів на своїй подачі виріс, а подвійні зникли.
Далі буде найтяжче, але там на крайній випадок є можливість LL.
Stanislav Matusevych
Добре, що швидко. Але тут суперниця така. По грі претензій достатньо. Дуже багато невимушених і ще доволі пасивна гра. Оскільки глибоко грати не особливо виходило (помилки по довжині), то доводилося пом'якшувати удари, чим Паар, будь її клас хоч трохи вищим, могла б користатися. І з подачею знову великі проблеми.
Плюс побачив один: добре виходило рвати ритм, з чим нетехнічна суперниця не знала, як боротися. Проти Нари (скоріш за все) цього буде замало, та сама гру навряд чи віддасть.
vital
Вітання з легкою перемогою/тренуванням для Марти. Перша гра тривала 01:10, сьогоднішня ще на 5 хв. менше. Година гри через день не мала б втомити Марту перед 3-ою грою. Чомусь у Костюк дуже високий відсоток поразок у 3-іх іграх на турнірах. Сподіваюся що цього разу Марта переможе і вийде в основу шлему.
Stanislav Matusevych
Так, Нара. І з нею потрібно буде грати першим номером. А для вдалої атакуючої гри потрібна концентрація. Побачимо, як Марта зможе налаштуватися.
olya403
Добре те, що добре закінчується. Багато проблем Марта створювала собі сама. Вести 40-15 на подачі, зробити дві подвійні, а тоді мужньо боротися...Нащо воно?)
Не знаю, чи можна це так назвати, але напрошується висновок як "перемога на класі", коли гра не йде, але тенісистка вищого рівня доводить матч до перемоги. Ще би псіхів поменше, бо сьогодні їх було багатенько. Ну і реалізація БП надто слабка. Добре, що румунка на вирішальних очках подвійні робила.
relax-1984
Добре би Марті й фінал квалу пройти на такому ж рівні енергозатратності, як в перших двох зустрічах. До основної сітки в такому разі підійде свіженькою...
kollekciy
Практично нема різниці, яка буде японка, головне коли Марта включить повні оберти. Ці дві гри показали що Марта може посилюватись. Сьогодні вона ввімкнула покращення гри в другому сеті при 2:0 на користь румунки, і пішла гра яку всі чикали спочатку.
Steep
Из интервью Марты, узнал, что оказывается первые дни она здесь была без тренера-мамы, возможно это сказалось при подготовке к матчам. Надеюсь теперь ее присутствие добавит немного уверенности, потому что завтра без четкой и атакующей игры будет сложно. Нара такой себе живчик-бегунок, может тащить все мячи.
Sashamar
Хотів закинути Марті: як це, при співвідношенні коефіцієнтів 7/1.1 так довго грати. Ось дивись на стару школу (Звонарьова-Родіонова 1.11/6.5, а швидше). Аж ні! Віра витратила 71 хвилину, а Марта тільки 68!
kollekciy
Марту з перемогою. Добре що в румунки гра не йшла, бо Марта також була сьогодні якась сонна, тільки в кінці гри почала трохи прокидаться. З Шинніковою гра була якісніша з обох боків. На фінал краще таки зібратися, щоб не було проблем.
ОЛЕГ ОЛЕЩЕНКО
Козачка Марта покажи завтра *кузькіну мать* Наре! Хай щастить!
Oleksandr Taktaiev
Цікаво, що у буків Марта солідний фаворит.
Перемога Нари йде аж за коефіцієнтом 4.50.
Трохи, неочікувано, якщо чесно.
Arty900
Начала играть чище во втором сете - и вот скрытая баранка 😎. Но грунт конечно явно не покрытие Марты.
donPedro
Сьогодні не стільки Марта "впевнено виграла" скільки румунка "впевнено програла" )))
Arty900
Дальше японка Нара, как я и думал. Уже ведёт с сетом и брейком у индийки.
vv691
вы все просто трепачи вам не дай кушать а потрепать своими языками показать что вы будто что то смыслите в теннисе а вы все профаны и все ваши комментарии пустая бездарность ни хрена вы не соображаете в этом виде спорта знатоки дутые лепите свои минусы трепачи я жду
vv691
подите сами поиграйте а тогда и критикуйте не все так просто и легко как вам кажется и то не так и это не так а ты попробуй поиграть сам а не распинайся здесь так как будто ты игрок экстра класса здохнешь после первого гейма вот тогда и пиши здесь об игре наших девчонок