Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 вересня 2020, 19:58
3934
0

Гент - Динамо: прогноз на матч Олексія Андронова

Гра відбудеться в середу, 23 вересня

| Оновлено 23 вересня 2020, 19:58
3934
0
Гент - Динамо: прогноз на матч Олексія Андронова
Twitter

Відомий коментатор Олексій Андронов зробив прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Гент» - «Динамо» Київ. Матч «Гент» - «Динамо» відбудеться в середу, 23 вересня. Початок о 22:00 за Києвом.

«Кваліфікація Ліги чемпіонів входить в свою вирішальну стадію. Тепер матчі гратимуть двічі, тобто ефект несподіванки і випадковості нівелюється. Київське «Динамо» буде виборювати путівку в груповий турнір з бельгійським клубом «Гент».

Дуже цікаве протистояння. У «Генті» грає Роман Яремчук, нападник збірної України, який був раніше в системі київського «Динамо». Київський клуб не грав в Лізі чемпіонів вже кілька сезонів, а це серйозні фінансові втрати. Звичайно ж, зараз головне завдання для «Динамо» - пройти бельгійську команду.

Мірча Луческу в останньому матчі чемпіонату України дав відпочинок основній групі гравців, явно готуючи команду до матчу в Бельгії. Я думаю, що досвідчений тренер розуміє, що головне завдання «Динамо» - забити гол. Навіть якщо вони і програють з рахунком 1:2, перед матчем-відповіддю - це нормальний результат.

Пропоную ставити на «обидві заб'ють». У «Динамо» все-таки дуже молодий захист, не дуже зіграний, який може пропустити. Але самі динамівці мають все, щоб забити в Бельгії. Упевнений, що вони це зроблять», - сказав Андронов.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.