Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 вересня 2020, 15:23
2257
0

Тарас МИХАЛИК: «Час уже гімну Ліги чемпіонів повертатися до Києва»

Колишній захисник «Динамо» вірить в успіх столичного клубу в протистоянні з «Гентом»

| Оновлено 23 вересня 2020, 15:23
2257
0
Тарас МИХАЛИК: «Час уже гімну Ліги чемпіонів повертатися до Києва»
ФК Динамо Київ. Тарас Михалик

Колишній захисник «Динамо» Тарас Михалик згадав протистояння з бельгійським «Гентом» і поділився думкою про майбутній для «Динамо» перший матч раунду плей-оф Ліги чемпіонів.
 
- Десять років тому в матчі 3-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» вперше зустрілося з бельгійським «Гентом». І досить легко перемогло - вдома 3:0 і на виїзді 3:1. Що запам'яталося з тих матчів? Тоді це була сила «Динамо» або слабкість «Гента»?
- Не думаю, що бельгійці були слабкою командою. Швидше, у нас був сильний склад, де грали класні футболісти (сміється). Так склалось. Пам'ятаю, в Києві дотиснули «Гент» тільки в кінці матчу. Десь за хвилин десять рахунок був мінімальний 1:0, а потім не пам'ятаю хто, забили два м'ячі (автори - Шевченко і Зозуля). А з матчу-відповіді у запам'яталося, що грали під сильним дощем. Та й після домашньої перемоги 3:0 їхали впевненими і спокійними - свого вже не віддамо.
 
- Які шанси у нинішнього «Динамо» на подолання бельгійського бар'єру?
- Якщо динамівці впоралися з АЗ, які одного рівня з «Гентом», то можна розцінювати шанси, як прийнятні. Так, кияни зараз грають трохи важкувато. Зрозуміло, що з приходом Луческу будується нова команда, пробуються різні схеми ведення гри, і хлопцям потрібен час на адаптацію під свіжі ідеї. У матчі з голландцями терпіли, перечекали і перемогли. «Динамо» дуже добре і ефективно діє на контратаках. Правда, поєдинок з бельгійцями складається з двох матчів, тому в кожній грі потрібно буде вибирати різну тактику. У Києві зараз грає багато своїх вихованців, молодих хлопців, і з правильним підходом повинні проходити. Луческу досвідчений стратег, хороший мотиватор. Думаю, в Бельгії будуть грати як з АЗ, ззаду надійно, зі швидкими переходами в атаку. Головне - забити свій м'яч. І добре, що перша гра на виїзді, бо вдома залишається шанс все змінити і виправити. В цьому і бачу перевагу «Динамо».
 
- «Гент» зараз не в найкращій формі. Після шести турів займає 13 місце в чемпіонаті при чотирьох поразках. Це теж плюс для «Динамо»?
- Без сумніву. Мабуть, чехарда зі звільненнями двох тренерів протягом місяця не пішла на користь команді. Все це дає хороший шанс пройти далі. Думаю, буде складно, але хлопці налаштуються і вичавлять все, що від них залежить. Будемо переживати і вболівати. Час уже гімну Ліги чемпіонів повертатися до Києва, – сказав Михалик.

Нагадаємо, перший матч раунду плей-оф Ліги чемпіонів «Гент» - «Динамо» відбудеться в середу, 23 вересня. Початок зустрічі о 22:00 за Києвом.
 
Гент - Динамо. Прогноз і анонс на матч плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.