Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 вересня 2020, 15:26
6616
1

Гент - Динамо: прогноз Максима Калініченка

Гра відбудеться в середу, 23 вересня

| Оновлено 23 вересня 2020, 15:26
6616
1
Гент - Динамо: прогноз Максима Калініченка
Sport.ua. Максим Калініченко

Колишній гравець збірної України Максим Калініченко зробив прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Гент» - «Динамо» Київ.

««Динамо» Київ зараз є трохи іншою командою, ніж в минулому сезоні. Під керівництвом Луческу стала видна якась зібраність команди. У новому сезоні вона поки жодного разу не програла, почавши футбольний рік з перемоги над своїм головним суперником, донецьким «Шахтарем».

Після цього, правда, була одна нульова нічия з «Десною». Але з цією командою зараз важко впоратися і навіть нічия, в принципі, задовільний результат. В інших матчах «Динамо» досить впевнено перемагало.

«Гент» же не може похвалитися такими результатами в новому сезоні. Бельгійський клуб у серпні зазнав чотирьох поразок. У вересні він виступав поки також не ідеально. Але, на мою думку, киянам все одно буде не так просто з ними.

У цій грі, думаю, команди обов'язково заб'ють. Але навряд чи справа обійдеться одним м'ячем. Якщо буде вести «Динамо», то «Гент» обов'язково постарається не закінчити домашній матч без забитих голів зі свого боку. Таким чином, моя ставка - тотал голів більше 2.5 в цій зустрічі», - сказав Калініченко.

Матч «Гент» - «Динамо» відбудеться в середу, 23 вересня. Початок о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Верно Максим говорит.