Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 23 вересня 2020, 00:35
4773
3

Джерело: Аталанта не збирається продавати Маліновського

Клуб Прем'єр-ліги «Лідс Юнайтед» звернув увагу на українського хавбека

| Оновлено 23 вересня 2020, 00:35
4773
3
Джерело: Аталанта не збирається продавати Маліновського
ФК Аталанта. Руслан Маліновський

Італійський клуб «Аталанта» з Бергамо має намір зберегти у себе українського півзахисника Руслана Маліновського.

Справа в тому, що його конкурент Йосип Ілічич не готовий повернутися до гри після відпустки через депресію, а новачок команди Алєксєй Міранчук, як і раніше, лікує травму стегна.

Раніше повідомлялося, що клуб Прем'єр-ліги «Лідс Юнайтед» звернув свою увагу на Руслана Маліновського. Головний тренер Марсело Б'єлса визначив українського футболіста в якості ключової мети на трансферному ринку. «Лідс» готує пропозицію на суму 22 мільйони євро для придбання Маліновського.

27-річний Маліновський перейшов в «Аталанту» з «Генка» в 2019 році. Хавбек забив 9 голів у 44 матчах в своєму першому сезоні, разом з командою посів 3-тє місце в Серії А.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Оба варианты отличные у него
samird
Если с Лисдом вариант реальный и серьезный (и его действительно очень хочет Бьелса) - надо переходить. АПЛ - это шаг вперед после Серии А. Команда амбициозная. Вполне вероятно, что сразу дадут шанс заиграть в основе. И Руслан вполне может стать в Лидсе основным мотором (а не третьим-четвертым в Аталанте после Гомеса, Сапаты, Муриэля, Пашалича, Иличича). Да, не будет ЛЧ, Эт существенный минус. Но там сама АПЛ не намного слабее зрелищнее. Малиноаский уже не так юн, как нам всем бы хотелось - надо использовать хорошие возможности. И денег там наверняка больше будут платить. Лично я считаю, что для Руслана и сборной этот переход мог бы пойти на пользу.