Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
|
1706
4

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Отримав результат, на який я заслуговую»

Український тенісист - про поразку в першому раунді кваліфікації Ролан Гаррос

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Отримав результат, на який я заслуговую»
БТУ. Сергій Стаховський

Найкращий український тенісист Сергій Стаховський поділився емоціями після поразки в першому колі кваліфікації Ролан Гаррос.
 
«З останніх зіграних мною матчів - продемонстрував цілком пристойний рівень. Ваги хитнулися не в мій бік... Матч рівний, адже перший сет завершився на тай-брейку. Можливо, я зіграв трохи пасивно, але можна сказати, що і суперник ризикнув.
 
Коли я зробив брейк у третьому геймі першого сету, треба було підтримати свою подачу і тоді, швидше за все, він трохи надламався б. У підсумку вийшло навпаки. У Галана додалося більше впевненості - він почав стабільніше діяти, чистіше подавати і менше помилятися.
 
Втім, не став би сильно вже розчаровуватися, дивлячись на незрозумілу підготовку і умови, що склалися в цьому сезоні. Ми з тренером намагаємося вичавлювати максимум з того, що маємо. Звичайно, хочеться бачити більшого, але отримав результат, на який я заслуговую.
 
Що далі за графіком? Поки не можу сказати нічого конкретного. Якщо вдасться перейти на хард і зіграти там кілька турнірів - буде добре. Однак всі плани знаходяться у підвішеному стані», - сказав Стаховський.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Доброгорский Юрий
Стаху с такими рассуждениями пора завязывать с тенисом.
Надеюсь это не обдуманые слова а просто эмоции...
Al Zolo
иди в политику-последнее время ты только о ней думаешь а с теннисом уже ничего несвязывает
Руслан Луценко
Та ему давно пора завязывать, пи... ть не мешки ворочать. Он же ж в последнее время эксперт по всем вопросам от политики до личностей других спортсменов. В теннисе ничего нового от него уже не услышать. Вечный лузер.... Если б не его патриотические высеры на всех сайтах, уже б года три ни всоминили б кто это вообще такой. Пламенный борець!!!
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил