Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1198
1

Олександр БАБИЧ: «Новачки УПЛ поки не вражають»

Командам обов'язково потрібно підсилюватися, упевнений фахівець

Олександр БАБИЧ: «Новачки УПЛ поки не вражають»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич

Колишній головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич поділився думкою про стартові тури чемпіонату України з футболу.

«Приємно дивує «Маріуполь», у якого був складний календар, але це не завадило азовцям набрати шість очок з дев'яти можливих. Особливо гарне враження підопічні Остапа Маркевича справили у переможному матчі із «Зорею».

Радий, що після відходу групи провідних гравців, футболісти, які раніше були переважно на заміні, зуміли відчутно додати і вже претендують на роль лідерів. Парадоксально звучить, але те, що маріупольці через заміну газону на місцевому стадіоні змушені поки що грати на виїзді, пішло їм на користь, сприяючи згуртованості, підвищенню мотивації.

Також звернув увагу на те, що практично всі команди елітного дивізіону зустріли новий сезон недоукомплектованими. Швидше за все, тут перепоною стала карантинна ситуація в Україні, яка ускладнила приїзд в країну іноземних футболістів, на яких у багатьох клубах розраховували. Втім, ще є час, хоча і небагато, щоб встигнути усунути кадрові проблеми.

Що стосується новачків УПЛ, то вони поки що не вражають. Створюється враження, що в запалі гострої боротьби в минулому сезоні за підвищення в класі вони недооцінили необхідність підсилення складу. Краще виглядає «Інгулець», який і раніше міг похвалитися довгою лавою запасних, але і він потребує точкової доукомплектації. А ось «Минаю» і «Руху» необхідно встигнути якісно відпрацювати перед закриттям трансферного вікна. Інакше можна опинитися в ямі, з якої буде складно вибратися», — вважає Бабич.

Бабич очолював Маріуполь з 2017-го по 2020-й роки.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vytas Meskauskas
Зато своих лучших за копейки продаем да ещё и в слабую команду перед ЛЕ