Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 25 вересня 2023, 14:35
354
0

У Київському напівмарафоні онлайн взяли участь бігуни з 38 країн

19 - 20 вересня відбувся ювілейний Київський напівмарафон

| Оновлено 25 вересня 2023, 14:35
354
0
У Київському напівмарафоні онлайн взяли участь бігуни з 38 країн
ФЛАУ

19-20 вересня в ювілейному Київському півмарафоні 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON Online взяли участь майже 6 тисяч бігунів з 38 країн світу. Через карантин забіг відбувся в онлайн-форматі, завдяки чому тисячі бігунів змогли взяти у ньому участь дистанційно, не порушуючи умов карантину.

Пробігти Київський півмарафон можна було за межами Києва і навіть України. Одночасно його долали бігуни в 38 країнах та на 5 континентах.

На Трухановому острові 19-20 вересня була організована стартово-фінішна зона, де київські бігуни могли стартувати під стартовою аркою, як у докарантинні часи. Усього за два дні на Трухановому пробігли більше тисячі бігунів, у тому числі телеведучі Олександр Попов, Слава Варда, Олександр Денисов. Бігунів підтримували родичі та волонтери, а на фініші кожен вдягав медаль, яка заздалегідь приїхала до нього поштою.

Вперше в історії Київського півмарафону в межах заходу відбувся забіг з собаками. 230 бігунів разом зі своїми собаками взяли у ньому участь та здобули медалі для себе та жетони-адресники для своїх чотириногих напарників.

Джерело ФЛАУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.