Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 вересня 2020, 00:32
999
0

Мілан – Болонья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Россонері» та «россоблу» стартують в новому чемпіонаті

| Оновлено 22 вересня 2020, 00:32
999
0
Мілан – Болонья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/acmilan

В єдиному матчі 1-го туру чемпіонату Італії, винесеному на понеділок, «Мілан» прийматиме «Болонью». «Россонері» вже відкрили для себе сезон, здолавши в Дубліні «Шемрок Роверс» з рахунком 2:0 в рамках 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Результативними ударами у ворота ірландців відзначилися Ібрагімович і Чалханоглу. Відзначимо, що перед міланським клубом на новий чемпіонат стоїть цілком конкретне завдання - завоювання путівки в Лігу чемпіонів.

Взагалі, на команду Стефано Піолі чекає вельми насичений початок сезону, адже вже в майбутній четвер вона буде приймати норвезький «Будьо-Глімт». У такому положенні важливо грамотно використовувати ресурси, тільки ось ситуація з травмованими гравцями (в лазареті опинилися Мусаккіо, Конті, Романьйолі, а Леау знаходиться на самоізоляції) позбавляє тренерський штаб можливостей для істотного кадрового маневру. Що можна передбачити з великою часткою ймовірності, це вихід у старті Анте Ребича, який не грав у Дубліні через дискваліфікацію.

У «Болоньї» є суттєва втрата перед майбутнім матчем. «Червоно-синім» не допоможе дискваліфікований Гарі Медель, що істотно послабить команду Синіши Михайловича в центрі поля. Всі інші футболісти в строю і готові дати бій суперникам, які мають чотирнадцятиматчеву безпрограшну серію у всіх турнірах. До речі, «Мілан» підбирається до клубного рекорду. 14 років тому при Карло Анчелотті «россонері» не програвали шістнадцять матчів поспіль.

Останнім часом до «Болоньї» прикута увага українських любителів футболу, оскільки «россоблу» проявляють предметний інтерес до форварда Владислава Супряги. Поки керівництво «червоно-синіх» не змогло домовитися з київським «Динамо» по трансферу, але ця історія ще не завершена.

У минулому сезоні «Болонья» наробила галасу в гостьових матчах: на виїзді команда Михайловича здолала «Рому», «Інтер» і «Наполі». Правда, з «Міланом» таке не пройшло - велика поразка з рахунком 1:5. А в цілому «россоблу» не можуть перемогти в дев'яти останніх протистояннях з «Міланом» - з січня 2016 року. За цей час «Болонья» тільки раз зуміла відібрати очки у «россонері», зігравши в нульову нічию на своєму полі.

Орієнтовні склади:

«Мілан»: Доннарумма, Ернандес, Габбія, К'єр, Калабрія, Беннасер, Кесс'є, Ребич, Чалханоглу, Кастільєхо, Ібрагімович.

«Болонья»: Скорупськи, Дейкс, Томіясу, Данило, Сільвестрі, Полі, Домінгес, Барроу, Соріано, Орсоліні, Паласіо.

 
  • 1.57
  • 4.48
  • 6.45
Сделать ставку
 
  • 1.58
  • 4.45
  • 5.50
Сделать ставку
 
  • 1.57
  • 4.60
  • 5.50
Сделать ставку

21 вересня, понеділок

«Мілан» — «Болонья»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
 Арбітр: Федеріко Ла Пенна
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.