Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 вересня 2020, 19:55
1541
0

Саутгемптон - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Жозе Моуріньо їде в гості до «Саутгемптона»

| Оновлено 20 вересня 2020, 19:55
1541
0
Саутгемптон - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/SpursOfficial

Недільний ігровий день другого туру АПЛ сезону 2020/2021 буде відкривати матч на «Сент Мері Стедіум», в якому «Саутгемптон» прийме «Тоттенхем».

Новий сезон чемпіонату Англії «Саутгемптон» почав невдало. Команда Ральфа Хазенхюттля, яка в минулому сезоні була міцним середняком АПЛ, на виїзді програла скромному «Крістал Пелас». Тепер «Саутгемптону» потрібно виправлятися, хоча «Тоттенхем» - не найкращий суперник для таких цілей.

Втім, «Шпори» також дуже важко вкочуються в новий сезон. У першому турі команда Жозе Моуріньо з аналогічним рахунком 0:1 програла «Евертону» Карло Анчелотті.

У четвер, 17 вересня «Тоттенхем» подолав другий раунд кваліфікації Ліги Європи. Однак назвати переконливим той матч у виконанні «Шпор» язик не повернеться.

У зустрічі зі скромним болгарським «Локомотивом» з Пловдіва підопічні Моуріньо програвали 0:1 і були всього в 15 хвилинах від катастрофи. Однак два поспіль вилучення в складі «Локомотива» і пенальті в ворота болгар зробили свою справу: на 80-й і 85-й хвилинах голи Харрі Кейна і Тангі Ндомбеле принесли «Тоттенхему» перемогу.

Для наставника команди, Жозе Моуріньо, ця перемога стала сотою в кар'єрі в єврокубках. Однак велику радість португальцю вона навряд чи принесла: рівень гри, який показав «Тоттенхем» в тому матчі, напевно змусив «Особливого» багато про що задуматися, а не пити шампанське з приводу ювілейної перемоги.

На новий сезон у «Шпор» завдання очевидні: повернення в Лігу чемпіонів. І для цього в матчі з командами рівня «Саутгемптона» очки втрачати вкрай небажано.

Кадрових втрат у «Тоттенхема» перед майбутнім матчем майже немає: під питанням тільки участь в поєдинку захисника Сержа Ор’є. У «Саутгемптона» точно не зіграє основний хавбек Стюарт Армстронг.

Незважаючи на всі труднощі «Тоттенхема», букмекери фаворитом майбутнього матчу вважають саме команду Жозе Моуріньо. Коефіцієнт на перемогу «Шпор» - 2,41, на «Саутгемптон» - 3,2. Імовірність нічиї - 3,44.

20 вересня, неділя

«Саутгемптон» - «Тоттенхем»
Саутгемптон. Стадіон «Сент Меріз». Початок - о 14:00
Пряма трансляція на «Setanta Sports Україна»
Прогноз Sport.ua — 0:1
 
  • 3,16
  • 3,44
  • 2,44
Сделать ставку
 
  • 3,1
  • 3,4
  • 2,37
Сделать ставку
 
  • 3,05
  • 3,3
  • 2,45
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.