Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2020, 20:39
4016
20

Минай ще не дав згоди на перенесення матчу з Динамо в Київ

Все буде залежати від результатів жеребкування 1/16 Кубка України

| Оновлено 18 вересня 2020, 20:39
4016
20
Минай ще не дав згоди на перенесення матчу з Динамо в Київ
ФК Динамо Київ

Шеф-продюсер телеканалів «Футбол 1/2/3» Іван Гресько стверджує, що рішення про перенесення матчу 4 туру чемпіонату України «Минай» - «Динамо» до Києва ще не прийнято.
 
«У четвер Ігор Суркіс дзвонив Кобіну. Просив про перенесення матчу до Києва. Василь дав попередню згоду. Не більше. Все залежить від жеребкування 1/16 Кубка України. Тому що наступного тижня не тільки «Динамо» гратиме в єврокубках, але і фактично всі клуби УПЛ - в Кубку України (багато тренерів УПЛ про це навіть не знали).
 
Якщо «Минаю» випаде суперник десь поруч з Києвом, то клуб піде назустріч «Динамо». Дуже важливий логістичний момент. Якщо ні, то не факт, що матч «Минай» - «Динамо» зіграють у Києві», - написав Гресько в фейсбуці.
 
Нагадаємо, жеребкування 1/16 фіналу Кубка України пройде сьогодні. Початок - о 12:00.

Джерело Facebook
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Вот они болеют за престиж Украины на международной арене! И ещё хотят единый пул!!! Да это самые настоящие враги нашей страны!!!
sahka1981
Ну если подключились старшие "товарищи" из «Футбол 1/2/3» то наверное и не даст...
potemkin78
не ну это понятно, но я токо не понял при чём тут Гресько? или он боится шо тогда трансляцию будут осуществлять не они ?
vasyan86
Даже многие журналисты не знали про Кубок на следующей неделе. Потому как он не на следующей, а еще через одну
Александр Шевченко
Житомир попался, не ну это оооочеееннь далеко от Киева, всего два часа езды на автобусе)) Интересно, примут предложение или нет? Хотя раз подключились аналы без топ лиг, то могут и отказаться
vladimirpa12
Отказывайтесь-слишком далеко!
vladimirpa12
Житомир-140 км от Киева-1 ЧАС автобусом
UZminaj
О началось переноси а давайте в нас зіграємо а потім може у вас. АЗ не помогли переноси будьте мужиками. Полетіли в Бельгію обіграли їх. Прийшли до нас до аутсайдерів які борються за виживання обіграли нас тай усьо
mayakovskiy1
Нет, все это, конечно, чудесно. Но как-то странно что Динамо будет играть 3-ый матч подряд дома, а если брать и "выезд" с Олимпиком то 4-ый
Александр Шевченко
судя по всему мoскаль это ты синку. Где твой флаг украинский возле ника, нема, пропил шоли? Хотя я думаю, ты сам в кацапстане сидишь, а не в Европе, раз стыдно флаг показать. Знаю таких любителей Украины из-за поребрика. Лучше бы ты в Европе работал тогда уж
zzg77
Вот так они болеют за престиж Украины на международной арене! И ещё хотят единый пул!!! Да это самые настоящие враги нашей страны!!!
zzg77
Вот так они болеют за престиж Украины на международной арене! И ещё хотят единый пул!!! Да это самые настоящие враги нашей страны!!!