Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2020, 14:29
5266
1

Динамо під керівництвом Луческу працює над взаємодіями і тактикою

Київська команда продовжує підготовку до наступних матчів

| Оновлено 18 вересня 2020, 14:29
5266
1
Динамо під керівництвом Луческу працює над взаємодіями і тактикою
ФК Динамо Київ

Після яскравої перемоги над АЗ Алкмар (2:0), яка принесла київському «Динамо» путівку до раунду плей-оф Ліги чемпіонів, часу на те, аби святкувати чи відпочивати, у команди немає.

Вже наступного дня після матчу на «Олімпійському» робота на клубній базі в Конча-Заспі продовжилася — одна група гравців тренувалася, на іншу чекали відновлювальні процедури.

«Біло-сині» вже увійшли до насиченого графіку матчів, зігравши у вересні з «Десною» та АЗ, і до наступного вікна на матчі збірних – початку жовтня, команда буде проводити по дві гри на тиждень, причому попереду у киян найважливіші матчі проти бельгійського «Гента», на підготовку і вивчення якого у команди зовсім небагато часу.

У четвер команда зібралася після обіду, а ввечері провела повноцінне двогодинне заняття, у якому взяли участь всі гравці, які тренуються в загальній групі.

Не зіпсував плани і графік команди і рясний дощ, який сьогодні пройшов у Києві, проте виявився короткочасним. Перед початком заняття Мірча Луческу зібрав команду на полі та оголосив план роботи на вечір. Також команда привітала двох адміністраторів першої команди, які давно працюють в «Динамо» і відзначають сьогодні день народження – Пилипа Репетила і Олександра Лемішка.

Все тренування було ігровим, «біло-сині» під чітким керівництвом Мірчі Луческу відпрацьовували ігрові взаємодії й тактичні аспекти.

Наступний матч динамівці проведуть на «Олімпійському» найближчої суботи, коли прийматимуть ФК «Львів». А вже в середу на «біло-синіх» чекає перший матч раунду плей-оф Ліги чемпіонів у Генті.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZloyDeda
Блін! Да з гравців, що не потрапляють до основи, можна скласти другу повноцінну і конкурентноздатну команду!!!