Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 вересня 2020, 09:25
2546
1

Рим. Розклад українок на 18-е вересня

У п'ятницю на корти вийдуть Еліна Світоліна і Даяна Ястремська

| Оновлено 18 вересня 2020, 09:25
2546
1
Рим. Розклад українок на 18-е вересня
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна і Даяна Ястремська

18 вересня продовжаться змагання на Відкритому чемпіонаті Італії з тенісу.
 
У п'ятницю на грунтові корти комплексу Foro Italico вийдуть дві українки. Еліна Світоліна і Даяна Ястремська зіграють матчі третього кола одиночного розряду.
 
Ястремська (№29 WTA) поміряється силами з першою сіяною румункою Сімоною Халеп (№2 WTA). Зустріч пройде другим запуском на центральному корті після матчу ATP Берреттіні - Травалья. Орієнтовний час початку матчу - не раніше 14:00 за Києвом.
 
Світоліна (№6 WTA) зустрінеться зі Світланою Кузнєцовою з Росії (№38 WTA). Зустріч відбудеться першим запуском вечірньої сесії на стадіоні ім. Ніколи П'єтранджело. Орієнтовний час початку - не раніше 20:00 за Києвом.

РОЗКЛАД ДНЯ

ТУРНІРНА СІТКА

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sashamar
Завтра буде завтра, а сьогодні вулиця була повна несподіванок . Те, що Азаренко виграла у Кенін, яка жодного разу не грунтівниця, несподіванкою не є. Несподіванка це годинний бліцкріг з двома баранками. З такою грою Віка пройде Касаткіну і не помітить. А от перемога Герцог над Бертенс несподіванка приємна. Ну й добре, що Мугуруса пригальмувала Гауфф, побоююсь, що з цієї вундеркіндши може вийти друга Серена, або, принаймні, Вінус.
Ну й румунська парочка Халеп/Нікулеску, як і передбачалося, далеко не пішла. Зустріч зі справжніми парницями Аояма/Шікагава розставила все по місцях.