Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
4906
0

Антон ШИНДЕР: «Такого провалу, як в Мадриді, більше не повториться»

Нападник «Миная» вірить в успіх збірної України з футболу

Антон ШИНДЕР: «Такого провалу, як в Мадриді, більше не повториться»
ФК Минай. Антон Шиндер

33-річний український форвард «Миная» Антон Шиндер поділився думкою про сучасну збірну України під керівництвом Андрія Шевченка.

«Потрібно відзначити, що підопічні Андрія Шевченка дотримуються зовсім іншого стилю, ніж той, який був, коли я виступав за збірну. Мені подобається, коли команда багато атакує. Так, в матчах зі Швейцарією і, особливо, з Іспанією було складно, але я все одно вірю, що у збірної України є непогані шанси голосно заявити про себе у фінальній частині чемпіонату Європи.

Що стосується нещодавньої поразки від іспанців в Лізі націй, то, погодьтеся, краще один раз програти 0:4, ніж чотири рази по 0:1. Упевнений, що тренерський штаб і футболісти все гарненько проаналізують і такого провалу, як в Мадриді, більше не повториться. До речі, наступними суперниками українців у Лізі націй будуть німці. У мене в Німеччині була можливість переконатися в тому, що більшість місцевих експертів фаворитом групи вважають свою збірну. Але я не думаю, що у жовтневому протистоянні в Києві німці матимуть перевагу», — вважає Шиндер.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.