Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 вересня 2020, 03:55
3242
1

БЕНІТО: «Багато хто боїться Селюка. Він може бути жорстким і грубим»

Нігерійський футболіст поділився думкою про відомого агента

| Оновлено 17 вересня 2020, 03:55
3242
1
БЕНІТО: «Багато хто боїться Селюка. Він може бути жорстким і грубим»
ФК Олімпік Донецьк. Беніто

22-річний нігерійський форвард київського «Динамо» Беніто, який виступає за донецький «Олімпік» на правах оренди, поділився думкою про свого агента Дмитра Селюка.

«Дмитро — особлива людина в моєму житті. Він — мій футбольний батько. Ніхто не зробив так багато для моєї кар'єри, як він. Він дуже розумний і цілеспрямований агент. При цьому багато хто його боїться. Іноді він може бути жорстким, грубим або навіть в якійсь мірі агресивним. Але якщо ти розумієш, що все це він робить тобі на благо, приймаєш і слухаєш поради, які він тобі дає, то з таким другом можна перевернути гори. Мені імпонує його підхід до справи. Як я вже говорив, він допоміг мені розробити поетапний план моєї кар'єри, і я успішно рухаюся згідно з цим планом.

Зараз для мене важливо отримувати якомога більше ігрової практики. За цим я і прийшов в «Олімпік». Якщо говорити глобально, то моя головна мета — потрапити в один з найбільш конкурентних топ-чемпіонатів Європи. В ідеалі, це англійська Прем'єр-ліга. Будемо відверті: в Україні є лише два клуби, які претендують на чемпіонство. Решта йде далеко позаду в силу об'єктивних причин. Виступати в чемпіонаті, де кожна команда може замахнутися на найвищі місця набагато цікавіше і продуктивніше для розвитку гравця. За відсутності «прохідних» матчів у тебе формується зовсім інший спортивний менталітет і характер», — вважає Беніто.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
да, товарищ просто таки рабовладельцем оказался не даром от него ушел его главный клиент