Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2020, 19:51
984
0

Юрій СВИРИДОВ: «УПЛ ТБ має бути створено в 2021-му році»

До цього моменту компанія буде готова брати участь в тендерах, вважає фахівець

| Оновлено 15 вересня 2020, 19:51
984
0
Юрій СВИРИДОВ: «УПЛ ТБ має бути створено в 2021-му році»
Mediasat

Телебачення Української футбольної прем'єр-ліги (УПЛ ТБ) має існувати до 2021-го року, щоб починати підготовку до тендеру з продажу прав на трансляцію матчів чемпіонату України з футболу сезону 2022-2023 років.

«Рік тому був тендер, і права на трансляцію матчів УПЛ були продані «Медіа Групі Україна». Цей контракт діє три роки. Тому завдання майбутнього УПЛ ТБ — максимально готуватися до наступного циклу продажів. Буде тендер на сезон 2022-2023 років, тому через рік, у 2021-му році, вже необхідно буде починати підготовку до тендеру. І до цього моменту вже має існувати УПЛ ТБ, як компанія, яка може претендувати на частину телевізійних прав.

Йдеться про те, щоб створювати додаткові продукти про кожен клуб, якісь візитки, сюжети в рівній мірі про кожен клуб, які б промоутували їх усіх. Це буде канал про всі клуби УПЛ. Крім того, буде можливість показувати архівні матчі, транслювати поєдинки Першої ліги, ігри молодіжних команд, цікаві футзальні ігри, жіночу лігу. Можливості відкриваються цікаві», — вважає директор зі стратегічного розвитку і комунікацій ФК «Шахтар», член робочої групи по створенню УПЛ ТБ Юрій Свиридов.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.