Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2020, 03:17
6368
21

ЦИГАНИК: «Я думаю, Йовічевич прийме Дніпро-1 вже цього тижня»

Футбольний журналіст розповів про тренерське питання в клубі з Дніпра

| Оновлено 15 вересня 2020, 03:17
6368
21
ЦИГАНИК: «Я думаю, Йовічевич прийме Дніпро-1 вже цього тижня»
ФК Динамо Загреб. Ігор Йовічевич

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live розповів про тренерське питання у «Дніпрі-1»:

«Для мене «Дніпро-1» новий сезон ще не розпочав. Команда продовжує минулий. Все, що було тоді ще у матчі з «Колосом», триває і зараз. У команди немає ні настрою, ні емоцій. Якась бездушність присутня у діях футболістів у поєдинках і з «Інгульцем», і з «Олімпіком». Ось, уявіть, – три домашні поєдинки. Можна набирати 9 очок, а команда бере одне.

Команда зараз просто пливе: немає ні сил, ні можливостей, ні внутрішнього запасу. «Дніпро-1» зараз котиться по рейках минулого сезону. Якщо зараз не зупинитися, то команда до зими буде на останньому або передостанньому місці. Футболісти кваліфіковані, вже пограли на високому рівні. Підбір виконавців у «Дніпрі-1» зараз третій в Україні. Цей клуб має боротися за бронзу і нав’язувати боротьбу в очних протистояннях «Шахтарю» і «Динамо». А зараз до цього ще дуже і дуже далеко. Команда не молода, там мужики грають. А чому у них немає емоцій? В мене є до цього велике запитання.

Чи правда, що Йовічевичу запропонували очолити «Дніпро-1»? Наскільки мені відомо, він вже збирає помічників і консультується з ними, щоб переїхати в Дніпро. Залишилося там узгодити певні фінансові умови, і цілком можливо, що Йовічевич вже найближчими днями може очолити «Дніпро-1». Може статися будь-що: вони можуть не домовитися або станеться якась історія, але те, що треба зупиняти той процес, який зараз йде в «Дніпрі-1», це однозначно.

Йовічевич – футбольна людина. Він любить футбол і постійно про нього говорить. Його обожнювали у загребському «Динамо», коли він тренував молодіжні команди U-19 та U-21. Він був основним  претендентом на посаду головного тренера першої команди загребського «Динамо», і його призначили. Потім стався конфлікт із президентом клубу. Йовічевич довіряв і працював з молодими гравцями і намагався їх підтягнути до основної команди. Десь не вистачило результату, десь досвіду. На цьому виріс конфлікт із керівництвом. І Йовічевич вирішив не продовжувати співпрацю з «Динамо» Загреб.

Зараз є пропозиція від «Дніпра-1». Прийме чи ні? Це його справа. Я б порадив приймати. Зараз на фінальній стадії перемовини. Якщо вдасться домовитися, то, я думаю, вже цього тижня Йовічевич прийме «Дніпро-1».

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ABA
Может и примет. Но в Украину до 29 иностранцев не пускают.)
igor_kap
Нехай в Хуанде Рамоса спитається чи варто туда йти... Бєня любить розвести на бабки )
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OKs100
Если он станет тренером Днепра-1, то в УПЛ будет играть пять нормальных тренеров, а все остальные физруки.
Учу прыгать
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил