Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 14 вересня 2020, 21:29
1754
4

ЦИГАНИК: «Не треба робити трагедії після поразки від збірної Іспанії»

Футбольний журналіст розповів про старт збірної України в Лізі націй

| Оновлено 14 вересня 2020, 21:29
1754
4
ЦИГАНИК: «Не треба робити трагедії після поразки від збірної Іспанії»
УЄФА

Футбльний журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live розповів про старт збірної України у Лізі націй і користь від поразки в матчі з Іспанією (0:4):

«У мене викликало подив те, що після матчу з Іспанією на нашу збірну обвалився шквал критики. Я абсолютно спокійно поставився до такого результату, бо коли Іспанія на ходу, вона може забити чотири м’ячі будь-кому, а то й більше. Не можна сказати, що такий результат був прогнозованим, але збірна України вийшла на новий рівень, вийшла в Лігу націй, в еліту європейського футболу. Тому всіх там розривати одразу буде практично нереально.

На даному етапі команді треба закріпитися на цьому рівні. Перемога над Швейцарією – крок уперед, хоч гра давалася непросто. Футболісти налаштовувалися саме на цю гру, а далі немає можливості відновити гравців на наступний матч. У нас немає можливості повністю змінити склад, у нас немає можливості робити заміни, спрямовані на підсилення, кваліфікованими гравцями по ходу поєдинку. Є певні нюанси, які впливають на гру нашої команди. Андрій Шевченко разом із своїм штабом зробить певні висновки.

Я впевнений, що навесні збірна України Андрія Шевченка буде абсолютно іншою. У нас є можливість зростати, бо збірна грає з такими суперниками і матиме ще товариський матч із Францією. В України ніколи б не вийшло домовитися про товариські поєдинки з такими командами, а тут ігри офіційні, де виходять команди і показують нам, що ми десь щось недопрацювали. Всі футболісти, які зараз тут грають – всі дуже виростуть.

Для команди Шевченка у Лізі націй головне завдання – закріпитися в еліті! Не вилетіти і закріпитися серед найсильніших. Для мене те, що Україна пропустила 4 від іспанців – таке може статися. Інколи корисно так отримати по носі, щоби деякі футболісти переглянути своє ставлення. Мені сподобалися дебютанти Тимчик і Михайличенко, але на два матчі сил не вистачило.

Не треба робити трагедії після поразки від Іспанії. Цей програш дасть можливість розібрати помилки і зробити висновки. У поєдинку з німцями команда матиме інший вигляд, як і в домашньому матчі з Іспанією».

 
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
П'ятова пора вже міняти. Пора награвати Луніна, якраз до Евро.Кривцов завжди ніякий. Він не рівень збірної. Коноплянка поки сам відпав. Ярмоленко з Іспанією краще би й не виходив. Зіні МанСіті запропонували дотикнутися до м'яча і цим все сказано. В цілому зіграли, чи правильніше сказати, що відбули той матч всі погано, але П'ятов та Кривцов повний провал.
mist76
Где ты был раньше, как тебя не хватало, лучше бы не возвращался!!!!
waw
словесний понос від циганика,не в результаті справа,хоч швейцарці не шукали виправдання - вийшли і грали,німцям підфартило,що не програли... справа в тому,що наші були як бепорадні сліпі кошенята,грандіозний тренерський провал у всіх аспектах - по складу,тактиці,настрою на гру,кривцова навіть не поміняли,з п"ятовим коться щось незрозуміле - стоїть не у воротах,а на лінії воротарського майданчика,ставити його,ще й розраховувати,що він буде розпочинати атаки коротким пасом,то просто питання неадекватності шеви,так могли програти,але команди у нас на полі не було
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил