Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 вересня 2020, 20:03
3778
3

ФОТО. Динамо провело відкрите тренування перед матчем з АЗ

Київська команда готується до поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів

| Оновлено 14 вересня 2020, 20:03
3778
3
ФОТО. Динамо провело відкрите тренування перед матчем з АЗ
ФК Динамо Київ

Вже у вівторок, 15-го вересня, київське «Динамо» прийматиме нідерландський АЗ у матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, а напередодні поєдинку «біло-сині» провели традиційні передматчеві заходи на клубній базі.

Зважаючи на пандемію коронавірусу, запрошення ЗМІ до розташування «Динамо» у Віті-Литовській мало певні обмеження, які за останні місяці вже також стали носити традиційній характер. Так, у залі для прес-конференцій журналісти та фотографи повинні були знаходитися в масках, а за відкритою частиною тренування представники ЗМІ спостерігали на відстані - з трибуни біля поля.

При цьому самі футболісти, тренерський штаб і адміністративний персонал першої команди «Динамо» сьогодні вранці здали передбачений вимогами УЄФА тест на COVID-19.

Спершу у ході регламентної передматчевої прес-конференції Мірча Луческу та Сергій Сидорчук відповіли на запитання журналістів щодо майбутнього протистояння з АЗ, а далі «біло-сині», у незмінно хорошому настрої та бойовій готовності, розпочали тренувальне заняття на одному з полів бази, перші 15 хвилин якого були відкритими для ЗМІ. 

Після тренування команда, як зазвичай, залишиться ночувати на базі, а відходу до сну передуватиме вечеря та теоретичне заняття. Вранці у вівторок на динамівців очікує медичний огляд, сніданок і полегшене тренування. Після обіду тренерський штаб проведе установку на гру, а далі команда вирушить на НСК «Олімпійський» - на перший єврокубковий поєдинок сезону.

Стартовий свисток матчу з АЗ від ізраїльського арбітра Ореля Грінфельда пролунає о 20:00.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил