Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 вересня 2020, 17:56
709
2

Олексій ГАЙ: «Досвід Луческу допоможе Динамо в єврокубках»

Шанси київської команди з нідерландським АЗ — 50 на 50, вважає фахівець

| Оновлено 14 вересня 2020, 17:56
709
2
Олексій ГАЙ: «Досвід Луческу допоможе Динамо в єврокубках»
Footboom. Олексій Гай

37-річний екс-гравець донецького «Шахтаря» Олексій Гай поділився очікуваннями від протистояння київського «Динамо» з нідерландським АЗ в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«Чи пройде «Динамо» АЗ в Лізі чемпіонів? Ніхто нікому нічого не винен, скажімо так. Але, звичайно ж, «Динамо» потрібно проходити такі команди. Але потрібно враховувати, що в команді йдуть перестроювання, йде нова постановка гри. Але, з іншого боку, це може піти і на користь. Що стосується АЗ, не стежив за їхніми виступами, але в цілому можна розуміти, що голландський футбол завжди був атакувальним. Ці команди завжди прагнуть атакувати і утримати м'яч. У цьому може бути складність у «Динамо». Я би поставив тут 50 на 50. Чи допоможе досвід Луческу «Динамо» в єврокубках? Плюси в тому, що він — досвідчений тренер і знає, як діяти командам на виїзді і вдома. У цьому є певний плюс», — зазначив Гай.

Матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» — АЗ відбудеться у вівторок, 15-го вересня, о 20:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
З яких це пір Гай став "спеціалістом" в футболі? Він не слідкував за суперником Динамо, але робе такі висновки. Тому і наш футбол такий, весь на припущеннях. Як можна давати прогноз на гру, якщо не бачив як грає команда? У чоловіка щось не гаразд з головою, 100 процентово
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил