Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2020, 17:18
1725
5

Символічна збірна 2-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 14 вересня 2020, 17:18
1725
5
Символічна збірна 2-го туру УПЛ
ФК Колос Ковалівка. Володимир Лисенко (справа)

Sport.ua представляє символічну збірну 2-го туру УПЛ.

Воротар:

Євген Паст («Десна»). Ох, не дарма 32-річний Паст потрапив до збірної УПЛ за підсумками минулого сезону! Воротар, який явно переживає свій розквіт, продовжує видавати хороші матчі. Цього разу Пасту вдалося зупинити атаку київського «Динамо» під керівництвом Мірчі Луческу, залишивши свої ворота у недоторканності. Матч завершився нічиєю 0:0. «Ми детально вивчили гру динамівців, не дозволивши їм нас чимось здивувати», — підбив Євген підсумки матчу.

Захисники:

Юхим Конопля («Десна»). Молодий Конопля провів цілком непоганий матч проти київського «Динамо». Попереду нічим особливим не відзначився, але серйозно допоміг своїй команді уникнути пропущених м'ячів і завершити зустріч нічиєю 0:0.

Віталій Гавриш («Колос»). 34-річний Гавриш відверто розійшовся у матчі зі «Львовом». Втім, гості не особливо докучали господарям своїми атаками, тому у захисника був простір для дій попереду. У підсумку, Гавриш відзначився забитими голами на 69-й і 79-й хвилинах, але другий м'яч Віталія арбітр не зарахував через офсайд.

Максим Лопирьонок («Минай»). «Олександрія» — вельми серйозний опонент для будь-якого клубу, особливо для новачка УПЛ. Але «Минай» строго зіграв в обороні і не дав забити у свої ворота, що вдалося, не в останню чергу, завдяки зрілій грі Лопирьонка.

Петро Стасюк («Маріуполь»). Провів хороший поєдинок проти «Зорі», допоміг своїй команді здобути перемогу з рахунком 1:0. Кілька разів намагався загострити гру, але, в основному, був зосереджений на обороні своїх воріт.

Півзахисники:

Руслан Степанюк («Ворскла»). Степанюк, який грав в матчі з «Інгульцем» роль правого вінгера, взяв участь в обох голах полтавської команди. У першому таймі Руслан відмінно скористався пасом Васіна, а в другому м'яч після його удару влучив у руку Семенку. Пенальті реалізував Кане, а «Ворскла» перемогла з рахунком 2:0 і очолила турнірну таблицю.

Дмитро Топалов («Маріуполь»). 22-річний український півзахисник провів відмінний матч проти «Зорі». Топалов і асистував партнерам, і атакував ворота сам. У підсумку, Дмитру посміхнулася вдача — на 62-й хвилині футболіст реалізував подачу Кулакова, принісши своїй команді перемогу з рахунком 1:0.

Ібрахім Кане («Ворскла»). Схоже, полтавський клуб не поспішає продавати перспективного 20-річного малійського футболіста. Може, це й на краще? Кане був досить хорош у поєдинку з «Інгульцем» (2:0). І пенальті у другому таймі від реалізував дуже холоднокровно, не дивлячись на всю протидію досвідченого Шуста.

Максим Тейшейра («Олімпік»). 23-річний французький футболіст впевнено зіграв проти «Дніпра-1», відзначившись важливим голом на 47-й хвилині. До слова, асистував Тейшейрі Беніто, який належить київському «Динамо».

Нападники:

Володимир Лисенко («Колос»). 32-річний Лисенко зробив все, щоб перший матч «Колоса» на новому стадіоні став незабутнім. У поєдинку зі «Львовом» Володимир відкрив рахунок ще в першому таймі, а на початку другого його подвоїв, скоротивши шанси гостей на позитивний результат до мінімуму. У підсумку, Лисенко відзначився дублем, а «Колос» розгромив суперника з рахунком 4:0.

Антон Шиндер («Минай»). Напевно, гол досвідченого Шиндера у ворота «Олександрії» не увійде в жоден хіт-парад. Звичайна подача кутового, звичайний удар головою, звичайний забитий м'яч... Але саме цей гол не тільки став першим для «Миная» у вищому дивізіоні українського футболу, але і приніс клубу першу перемогу в УПЛ! Так що заслугу Шиндера важко переоцінити.

Матч «Рух» — «Шахтар» був перенесений з 12-го на 23-е вересня через спалах коронавірусної хвороби COVID-19 у львівському клубі.

Михайло Шаповалов
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик – найкращий бомбардир Ла Ліги, невпевнена гра Зінченка
Футбол | 16 квітня 2024, 15:47 0
Довбик – найкращий бомбардир Ла Ліги, невпевнена гра Зінченка

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко розповідає, як українці проявили себе у провідних чемпіонатах

У кого 10? Стали відомі оцінки Мудрика та Миколенка за очний матч в АПЛ
Футбол | 16 квітня 2024, 00:35 2
У кого 10? Стали відомі оцінки Мудрика та Миколенка за очний матч в АПЛ

«Челсі» розгромив «Евертон» з рахунком 6:0

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил