Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 вересня 2020, 14:45
995
1

НАСОНОВ: «До сих пір не знаю, за що мене хотіли дискваліфікувати»

Український захисник - про неприємну ситуацію в чемпіонаті Молдови

| Оновлено 13 вересня 2020, 14:45
995
1
НАСОНОВ: «До сих пір не знаю, за що мене хотіли дискваліфікувати»
ФК Волинь. Олександр Насонов

Український захисник «Сперанци» Олександр Насонов розповів про те, чому його спочатку дискваліфікували на рік за нібито участь в договірних матчах, а потім, буквально через місяць, цю дискваліфікацію скасували.
 
- Дискваліфікація? Не розумію, за що її мені приписали. На щастя, за підсумком вона була анульована. Чесно, не міг навіть уявити, що потраплю в подібну ситуацію де-небудь. Моє ім'я просто взяли і змішали з брудом, хоча я абсолютно невинний! Так, я грав в тому матчі проти ФК «Флорешть», проте діяв на позиції опорного півзахисника. Як я міг безпосередньо вплинути на хід зустрічі в цій зоні? Спеціально не мазав, спеціально не забивав у свої - я провів звичайний матч. Моєї провини немає ні в одному з пропущених голів, ні в одному! Тобто навіть якщо просто подивитися матч, то, думаю, що знаючі люди прекрасно побачать, що я не замішаний в подібному.
 
- Чи було відчуття, що хтось з одноклубників «зливає» гру?
- Та не було нічого такого. Звичайний пересічний матч чемпіонату. Всі старалися як могли, щоб здобути позитивний результат. Не знаю, ніяких відчуттів не було. Все йшло, як і в будь-який інший ігровий день.
 
- Як так вийшло, що не встигли тебе звинуватити, як відразу ж ти був виправданий?
- Чесно кажучи, тут все дуже дивно і незрозуміло влаштовано. Якийсь цирк відбувався навколо всього цього. По-перше, про свою дискваліфікацію я дізнався з інтернету. Їхав на гру і хлопці показали мені новину на одному з молдавських сайтів. Сказати, що я був шокований, нічого не сказати. Мені ніхто не дзвонив, ніхто нікуди не викликав - винесли вердикт без будь-яких слів з мого боку. Просто взяли і змішали самі знаєте з чим. Мій адвокат порадив мені написати їм самому. У відповідь прийшло роз'яснення: за який матч мене дискваліфікували і все.
 
Не було якихось конкретних звинувачень, чому саме я винен, що саме я зробив в тій грі такого підозрілого. Коли звернувся з таким питанням до них, то у відповідь почув: це секретна інформація. Складалося відчуття, немов з УЄФА прийшов лист про те, що цей матч можливо був «договірним», а їм треба було когось злити. До сих пір не знаю про те, за що саме я потрапив в цю справу, які у них підстави і причини вважати мене винним. За два дні до нашої останньої гри, проти «Сфинтул Георге», мене викликали до Федерації футболу Молдови. Чесно, навіть не пояснили, якими кабінетами я ходив. Мені задавали стандартні питання, на які я прямо відповідав. Мені нема чого приховувати. Я відіграв за молодіжну збірну України чимало ігор, я провів більше 100 матчів в УПЛ! А потім взяв і приїхав до Молдови, щоб брати участь в подібному лайні? Що за нісенітниця! Навіщо мені таке треба?
 
- Бажання покинути Молдову після цієї ситуації не виникло?
- У мене є контракт з клубом, який я допрацюю до кінця. А там вже буде видно. Нічого не хочу загадувати.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун
Футбол | 04 травня 2024, 00:12 5
Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун

У ірисок забив Домінік Калверт-Льюїн, на що відповів Елайджа Адебайо

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
a.fedorenko1953
Так , все добре!
Це ж відомо ,що чемпіонати Молдови і України самі чисті ,і тут працюють не підкупні судді.