Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 25 листопада 2020, 01:27
3261
0

Українка Вікторія Онопрієнко стала володаркою Кубка Дерюгіної-2020

У київському Палаці спорту пройшов ювілейний турнір

| Оновлено 25 листопада 2020, 01:27
3261
0
Українка Вікторія Онопрієнко стала володаркою Кубка Дерюгіної-2020
ukraine-rg.com.ua

12 вересня на ювілейному 25-му «Кубку Дерюгіної» в київському Палаці спорту пройшли фінали в окремих видах в рамках Міжнародного турніру юніорок і сеньорок, багатоборстві серед команд в групових вправах на Міжнародному турнірі сеньорок, а також багатоборстві етапу Гран-Прі.

Міжнародний турнір юніорок видався медальним для юних українських грацій. Меланія Тур стала переможницею фіналу зі скакалкою та м'ячем, а також завоювала срібло з булавами і бронзу зі стрічкою. Карина Сидорак завоювала срібло зі стрічкою і бронзу - зі скакалкою. Поліна Городнича показала треті результати з м'ячем і булавами. У фіналах з булавами і стрічкою перемогла білоруска Діна Агишева, вона ж завоювала срібло з м'ячем. Гімнастка з Білорусі Варвара Глазко показала другий результат зі скакалкою.

У фіналах в окремих видах Україну представили віце-чемпіонка юніорського Чемпіонату Європи Ніколь Красюк, віце-чемпіонка Всесвітньої Гімназіади Олександра Яремчук, а також переможниці і призери Міжнародних турнірів Єлизавета Лопатіна, Катерина Демиденко і Лоліта Ятченко. Ніколь Красюк, яка завоювала золоту медаль у багатоборстві, стала найкращою в фіналах з м'ячем, булавами та стрічкою. Також Ніколь завоювала срібло в фіналі з обручем.

В рамках Міжнародного турніру також виступили і команди в групових вправах. Збірна команда України показала перший результат в багатоборстві з сумою 66,550. Друге місце зайняла команда Ізраїлю (61.700), а третє - друга команда України з Києва (38,400).

Увечері на змаганнях пройшла боротьба за найдорожчий приз - Кубок Дерюгіної, який розігрується в багатоборстві етапу Гран-Прі. У минулому році Кубок після довгої перерви знову був завойований українською гімнасткою Владою Никольченко. Цього року естафету підхопила абсолютна чемпіонка України Вікторія Онопрієнко. Грація вперше представила чотири нові програми на міжнародній арені, і блискучі виступи і результати дозволили їй стати кращою в багатоборстві і завоювати Кубок. Друге і третє місця в багатоборстві зайняли білоруські грації Аліна Горносько і Анастасія Салос.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.