Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2020, 13:32
1886
3

Дніпро-1 – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди хочуть потрапити в єврокубки, але не найкращим чином стартували у новому сезоні

| Оновлено 12 вересня 2020, 13:32
1886
3
Дніпро-1 – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік Донецьк

В суботу, 12 вересня, в матчі 2-го туру української Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Дніпро-1» і «Олімпік». Обидва суперники не найкращим чином стартували в новому сезоні, тож матимуть змогу реабілітуватись і покращити турнірне становище.

В першому турі команда Дмитра Михайленка втратила очки в матчі з новачком Прем’єр-ліги «Інгульцем», зігравши внічию 1:1. Для команди, яка претендує на путівку в єврокубки, кожне очко - на ціну золота, тим більше в матчах проти дебютантів. Тому майже тритижнева перерва у чемпіонаті стала в нагоді для дніпрян. Адже завдяки цим міні-зборам, вдалось підсилити склад відомими виконавцями та награвати їх в контрольних матчах. 

Новачки, дійсно, варті особливої уваги: повернувся в Україну бразилець Дуглас - фіналіст Ліги Європи-2015 у складі «Дніпра». Безперечно, підписання такого досвідченого виконавця додасть надійності оборонним редутам дніпрян. Ще одним поверненцем став Сергій Булеца, який весь минулий сезон провів у «Дніпрі-1», а на початку нинішнього намагався закріпитись у «Динамо» Мірчи Луческу. 

Під час перерви на матчі збірних, команда Дмитра Михайленка провела два спаринги: спочатку розгромила власний дубль (5:1), а в другому зустрілася з «Інгульцем». Той спаринг, як і попередня гра в чемпіонаті, завершився нічиєю (2:2).

Донецький «Олімпік», після розгромної поразки від київського «Динамо» (1:4) на старті чемпіонату, теж не гаяв часу в перерві між першим і другим турами. Підсилення для «олімпійців» прийшло з «Динамо» у вигляді атакуючого дуету легіонерів Каргбо і Беніто. Крім того, поповнили склад «Олімпіка» аргентинець Альваренга, а також добре відомий українським уболівальникам Руслан Бабенко.

Контрольні поєдинки донеччан залишили більше питань, ніж відповідей. Судіть самі: в двох спарингах поступились «Колосу» і молодіжній збірній України із загальним рахунком 2:8. Але згодом, у третьому товариському матчі команда Ігоря Климовського переграла донецький «Шахтар» з рахунком 2:1. Тож який справжній рівень оновленого «Олімпіка» - зможемо дізнатись в найближчих матчах, зокрема, з «Дніпром-1».

Історія протистоянь суперників показує явну перевагу дніпрян. У трьох з чотирьох поєдинків перемогу здобував «Дніпро-1», а «Олімпік» лише в одному. Фаворитом майбутнього матчу на «Дніпро-Арені» є господарі поля, які мають більш висококласних виконавців, та зіграний склад. Права на помилку підопічні Михайленка не мають, адже потім надолужувати згаяне буде ще важче.

Але не варто списувати з рахунків і донеччан, особливо враховуючи тренерський хист Ігоря Климовського, який витягував команду з найбезнадійніших положень. А керівництво «Олімпіка», як відомо, теж поставило завдання перед командою потрапити в єврокубки за підсумками сезону.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Сарнавський – Дубінчак, Логінов, Дуглас, Адамюк, Кравченко, Вакулко, Цуріков, Тейлор, Булеца, Довбик.

«Олімпік»: Кичак – Лебеденко, Снурніцин, Зотько, Пасіч, Політило, Кравчук, Тейшейра, Беніто, Каргбо, Захеді.

 
  • 2.03
  • 3.64
  • 3.54
Зробити ставку
 
  • 2.04
  • 3.61
  • 3.52
Зробити ставку
 
  • 2.02
  • 3.64
  • 3.52
Зробити ставку

12 вересня, субота

«Дніпро-1» – «Олімпік»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Євген Арановський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 39
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Руслан Луценко
С хера ли я должен за этих кретинов ещё их ошибки исправлять? Пусть редактора наймут! Кретины! Конечно - это ж не открытое письмо в Франс Футбол....
Руслан Луценко
Фамилия тренера Михайленко! Кретины!