Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 10 вересня 2020, 22:57
12901
22

Все до цього йшло. Ястремська припинила співпрацю зі своїм тренером

Друга ракетка України розлучилася з Сашею Баїном

| Оновлено 10 вересня 2020, 22:57
12901
22
Все до цього йшло. Ястремська припинила співпрацю зі своїм тренером
Фейсбук Даяни Ястремської

Друга ракетка України Даяна Ястремська припинила співпрацю зі своїм тренером Сашею Баїном.
 
«Я б хотіла анонсувати, що після US Open я вирішила припинити співпрацю з Сашею Баїном. Я хочу подякувати йому за все і побажати успіхів. Це був хороший досвід для мене», - написала Ястремська в соцмережах.
 
Нагадаємо, Даяна оголосила про початок роботи з Баїном в кінці минулого року. За цей час українка виграла 12 з 20 матчів в WTA-турі, а також дійшла до фіналу на турнірі в Аделаїді. Після відновлення сезону Ястремська на трьох турнірах виграла 5 матчів в сумі, хоча в Палермо Баїн не був присутній.
 
Після програшу Наомі Осаці на змаганнях в Нью-Йорку українка образилася на коментар Баїна в соцмережах, після чого і виникли підозри, що в цьому тандемі не все так гладко.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
На жаль, прогнозовано. Ястремська та Баїн виявилися занадто схожими за характерами один на одного. Зараз, коли гра не йде, це буде призводити тільки до конфліктів. Баїн хороший тренер, але, як виявилося, не для Даяни.
Ilya
Дальше так же посредственно играть, записывать "крутые" треки и выкладывать фоточки в инсту.
Либо браться за голову и окунуться а теннис на 101%.
vital
Ну це так точно очікуване рішення. Цьогоріч співпраці між ними як такої, через короновірус, і не було: Бажин був ізольований в Америці, а Даяна в Європі. Ініціатива так точно цього разу була зі сторони Даяни. Вона не хотіла бути третьою стороною в романтичному трикутнику, не за це так точно вона платила гроші свому тренеру. Може й не це (Осака) стало визначальним у розриві, але як мінімум, виявилося останньою краплею в спільній роботі між Даяною і Бажиним.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dudigo78
Даяна по ходу переоцінила свої можливості, як і більшість її вболівальників. Вже якщо Саша їй не догодив, то хто? Я прогнозував ще рік тому, що 2-3 десятка це її максимум. Просто лупити зі всієї дурі по мячу це ненайкраща ідея. І мабуть її вже не виправиш в цьому. Хоч ще дуже молода і ніби все ще попереду, але за два роки у грі ніякого прогресу. Таке відчуття, що це стеля її можливостей, а головне, що в її оточенні не хочуть нічого змінювати, на відміну від Світоліної, яка пробує різні варіанти ведення гри, і лише слабенька фізика не дозволяє їй виграти шолом і стати першою
znak51
Тато в Даяни тренер не дуже, але Саша дорогий дуже, так що повертаємось назад шукати свою гру. Видно прийдеться переключатись на Марту, добре що в неї мама зрозуміла, що краще самій, ніж шукати усяких Брічеків. Жаль тільки часу, але тут він ще є.
vital
До речі, прикол про КОВІД-19. Якщо прочитати задом-наперед, то вийде 19 дівок. Це так, до слова, про наречену Бажина...
Disiny7
Все правильно.
Даяна не подарок, но и Баину не обломилось в этот раз. Это талант Осаки требовал простой огранки, а с Ястремской нужно работать.
Санёк подхватит очередную выскочку и будет надеяться на быстрый успех, такой он, к сожалению, оказался специалист.
Вова Чертрогатый
Саша "Барон" Коэн
Александр Петухов
Вот и все. А дальше опять с папой?
Александр Петухов
А у кого какие мысли по этому поводу:
«Хочется верить, что мы оба хотели одного и того же, но пути достижения этого результата были разными. Многому у тебя научился, хочу поблагодарить всю семью за доверие ко мне.
Уверен, то, что мы не виделись и не тренировались на протяжении полугода, больше поспособствовало нашему отдалению, нежели сплочению как команды.
На всё есть причины, поэтому пожелаю Даяне и её новой команде только всего наилучшего. Спасибо за пройденный путь», — написал Бажин на своей странице в «Твиттере».
Sashamar
Їй потрібен тренер хай не топ, але щоб слухалась. Можливо, навіть, щоб до рота дивилась. От де б була та ж Соболенко без Турсунова.
Поки що зі сторони вигляд такий, що "я все вмію, а тренер так, щоб казати, яка я гарна". Ну й міняємо ліжка, а треба дівчат, а дівчата в голові.
Александр Петухов
Именно о путях достижения результата?
axylinam
Саша тренер дорогой,а у Ястремской не те заработки в этом году,но тренер тут явно не причём,Ястремской причины неудач нужно искать у себя
Александр Жаирс
Думаю,Даяна приняла правильное решение,я уже писал,что Баин не её тренер.
Лучше уж с папой,с ним Даяна ворвалась в элиту не смотря на то,что так же лупила,но мяч тогда почти всегда ложился в корт.
mt10360623
Ну и правильно. Лучше сама чем стаким тренером
AleksMih
Начало работы с Сашей в игре Даяны не видел только слепой, тупик тупизны лозунгов тезки на корте «добавить- уплотнить-умощнить» медленно, но результативно, перерастал в более гармоничный и перспективный теннис. Дезорганизация тренировочного процесса из-за карантина привела , увы, к еще большему расцвету старых проблем , ганьбой после игры с Мэдисон правильной по сути, безобразной по форме, здесь не разразились разве что пациенты в коме. Расставание точно не на пользу Даяне, хотя бы не сильно уступающего Саше тренера найти будет очень непросто
Vladlen
Если даже Саша не смог обуздать Даяну, то кто тогда сможет? А Бажина жалко, ради Ястремской он бросил Младенович, а она так с ним поступила.
Владимир Копяк
Пока в голове был один только теннис,все было более-менее нормально...Девочка подросла и появились совершенно другие интересы - тусовки,секс,шопинги,бойфренды и еще масса других завлекаловок, да и пора думать о богатом папиньке, который ее по жизни содержать будет... Так что просто нет времени думать об организации игры на корте, многие через это прошли и не без потерь...