Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 08 вересня 2020, 12:09
2313
6

Італія в Амстердамі з мінімальним рахунком обіграла Нідерланди

Команда Роберто Манчіні очолила групу А1

| Оновлено 08 вересня 2020, 12:09
2313
6
Італія в Амстердамі з мінімальним рахунком обіграла Нідерланди
twitter.com/onsoranje

У поєдинку другого туру Ліги націй Італія обіграла Нідерланди з рахунком 1:0.

У першому таймі ми не побачили іскрометного футболу з великою кількістю гольових моментів. Команди діяли обережно, не форсуючи подій. Пригадується удар Іммобіле поруч зі штангою та сольний прохід Депая з ударом в руки Доннаруммі. І все ж, перед перервою італійці зуміли розпечатати ворота суперників. Іммобіле з лівого кута штрафного зробив зрячий навіс на Бареллу, який головою відправив м'яч у сітку.

На початку другої половини зустрічі «Скуадра адзурра» ледь не подвоїла свою перевагу, коли від лінії штрафного пробивав Інсіньє. Сіллессен зіграв надійно і в стрибку відбив м'яч. Надалі господарі поля намагалися контролювати м'яч, але підібратися до володінь суперників у них не виходило. Більш того, контрвипади італійців виглядали вельми гостро.

Тільки в кінці поєдинку «помаранчеві» великими силами пішли в атаку, але вирвати нічию не змогли. Відзначимо, що збірна Нідерландів не може обіграти Італію в шостій очній дуелі поспіль (3 нічиї та 3 поразки).

Ліга націй. Група А1.

Нідерланди - Італія - ​​0:1

Ніколо Барелла (45+1)

Йоел Велтман (69), Жоржиньо Вейналдум (84), Мемфіс Депай (95) - Даніло Д'Амброзіо (23), Бріан Крістанте (84), Джорджо К'єлліні (88)

Нідерланди: Яспер Сіллессен, Натан Аке (Люк де Йонг, 81), Вірджіл ван Дейк, Йоел Велтман, Ханс Хатебур (Дензел Дюмфріс, 70), Донні ван де Бек (Стівен Бергвейн, 57), Френкі де Йонг, Мартен де Рон, Жоржиньо Вейналдум, Квінсі Промес, Мемфіс Депай

Італія: Джанлуїджі Доннарумма, Леонардо Бонуччі, Даніло Д'Амброзіо, Леонардо Спінаццола, Джорджо К'єлліні, Мануель Локателлі (Бріан Крістанте, 81), Жоржиньо, Ніколо Барелла, Ніколо Дзаньоло (Мойзе Кін, 42), Лоренцо Інсіньє (Федеріко К'єза, 90), Чіро Іммобіле

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Стадіон «Йохан Кройфф Арена» (Амстердам, Нідерланди)

НІДЕРЛАНДИ - ІТАЛІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Та ладно не побачили у першому таймі іскрометний футбол. Та перший тайм особливо у виконанні італійців можна було просто до підручників з футболу заносити. Як вони постійно знаходити вільні зони та прогалини у захисті голландців, які передачі у розріз та за спини захисників, швидке переведення напрямку атак, а вихід з-під пресингу (хоч і не часто це було, адже голандці переважно відбивалися), коли перебуваючи в оточенні кількох гравців суперника, одним пасом на протилежний фланг відрізали практично пів команди голандців. Просто бракувало останнього точного удару.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Saar
Класс !!!!!))) Италия!!!!@
Saar
Класс !!!!!))) Италия!!!!@