Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
9970
3

Артем ФРАНКОВ про поразку України: «В цій групі расслабонів не дано»

Відомий журналіст висловився про матч Україна - Іспанія

Артем ФРАНКОВ про поразку України: «В цій групі расслабонів не дано»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував розгромну поразку України від Іспанії (0: 4) в Лізі націй.

«Насправді, нічого нового: збірній України все так же не вистачає ресурсу на другий матч в спарці. Коли вдається вирішити, щоб це був Люксембург, ми насилу, але справляємося. У цій же групі росслабонів не дано, і ось тут питання - а чи не стало це якоюсь несподіванкою, що не привиділося деяким українським умам, що ми і можемо?!

Повторюся: нічого нового, просто розборки на більш високому рівні. Єдине, не можна не поставити питання - як збірна України з подібною своєю двоматчевою плюшевістю, маємо намір виписуватися в жорстокий графік чемпіонату Європи?!», - написав Франков в телеграм.

Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergej Nenko
Гімно бджоли - гімно мед!!!!
Cheng
Да,подозрения доросли до уверенности - ресурсов даже на мини-турнир (группа Евро) не хватит... Не просто не потянем - сгорим синим пламенем. На жаль. IMHO
dudigo78
А ніяк. Буде все як на євро 2016. Перший матч з Нідерландами буде мордою об газон. Далі Косово чи Румунія, якщо фарт відвернеться, то також нічого доброго не чекай, і на десерт Австрія з гравцями бундесліги поставить жирну крапку у всій цій історії