Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
4993
7

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «На жаль, у нас все стоїть на солом'яних ногах»

Експерт висловився про поганий захист збірної України в матчі з Іспанією

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «На жаль, у нас все стоїть на солом'яних ногах»
Facebook. В'ячеслав Заховайло

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував розгромну поразку України від Іспанії (0: 4) в Лізі націй.

«Турбуватися не потрібно. Клас, майстерність, професіоналізм гравців збірної Іспанії, виявився передбачувано вищим. Хоча у виконанні нашої команди, деякі пасажі були, досить таки, непогані. Оборона в середньому блоці не спрацювала. Сучасний футбол вимагає іншого підходу в грі з командами топ-рівня. Ось саме це належить проаналізувати тренерському штабу. Ніщо так не вчить, як поразки.

Мої спостереження - гра в середньому блоці вимагає високої організації і майстерності в обороні. На жаль, у нас все стоїть на солом'яних ногах. Це і є видимим в грі команд, які делегували до збірної своїх гравців. Потрібно зробити висновки і рухатися далі. Особисто я нічим не засмучений», - написав Заховайло.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Да разве дело в "среднем блоке"?! А что происходило на флангах и в центре защиты! А что за модель атакующих действий с Марлосом "на острие" и с медленным, недостаточно техничным Яремчуком на фланге! Основные вопросы - качество построения тренерами модели игры, подбор исполнителей и психологический настрой. Эти вопросы не были решены
solart1964
Главный вывод из матча - скамейка маленькая.. Попова, Миколенко, Степаненко заменить некем даже в первом приближении. Будь задняя и опорная зона в порядке, тогда бы и Зина с Малиновским совсем в другой футбол играли бы.. Я не говорю, что ты бы выиграли, но была бы игра и сопротивление, а не это безвольное не пойми что...
Viktor Kovtun
что такое средний блок в футболе?? )))
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mist76
А я расстроен (
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил