Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 вересня 2020, 10:52
38354
47

Редкач повідомив, що Ломаченко штовхнув його в церкві

Василь Ломаченко зустрівся зі своїм кривдником з соцмереж

| Оновлено 09 вересня 2020, 10:52
38354
47
Редкач повідомив, що Ломаченко штовхнув його в церкві
boxingscene.com. Іван Редкач

34-річний український боксер Іван Редкач розповів про те, що він зустрівся в церкві з українським чемпіоном Василем Ломаченком.

Також за словами Редкача, Ломаченко його штовхнув.

«Я завжди писав і говорив, що поважаю Василя Ломаченка як боксера. Але на жаль, сьогодні Василь проявив себе як і недисциплінований, нестриманий і боксер, який себе не поважає. Його поведінка більше схожа на дворову, хоча навіть сам гоп-стоп знає що в церкві розбирання недоречні. Та й які розбірки взагалі можуть бути.

Прийшовши сьогодні з сім'єю до церкви, я зустрів там Василя з його командою. Я з Василем привітався, на що православна і віруюча людина, якою себе позиціонує Василь, зі словами «ти що б*я поплутав», відштовхнув мене двома руками і ще попросив залишитися тут і зараз, і чекати його на розбирання, мовляв, йому є мені що пред'явити. Вася, ти просто Вася! У церкві, в присутності моєї дружини і сина, в присутності інших віруючих ти руками махаєш і емоції свої не контролюєш. Що ж тебе так зачепило?

Ти по яким поняттям взагалі живеш? Точно не за Божими, не за людьскими і не за спортивними. Ти не мене в цьому випадку принизив, а батька свого. Я не думаю що він так тебе виховував і тренує що б ти і в його присутності руками і язиком в церкві махав. Та й поняття сім'ї, а зокрема дружини і дітей, у тебе теж немає. Інакше ти б поважав присутність моєї сім'ї і сім'ї інших, та ще й в Храмі Божому! Якщо ти не вмієш реагувати на критику в соцмережах, видалися і видихни. Мабуть тобі не під силу це.

Схоже на те що, в Україні будь-якої хто не так подивився на Васю або не те сказав, отримує зоряний пендель від Василя особисто. Тому там, як би, культ одного боксера. Мабуть тато  Лопеса заліз глибоко до тебе в голову! Гріш ціна твоїй вірі, Вася!

Перед тим як зайти в храм я синові розповідав як себе вести потрібно в храмі і чому, якщо він веде себе погано, то в першу чергу погано будуть думати не про нього, а про нас з мамою. Вася, ти своїм наочним прикладом зламав все що ми вчили по дорозі. Ти знаєш, важко пояснити тепер дитині, чому йому можна тільки пошепки в церкві говорити, а тобі голосно матом і руками махати!», - написав Редкач.

Редкач на слуху більше, ніж Ломаченко і Усик. Що відбувається

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я всегда писал и говорил что уважаю Василия Ломоченко как боксера. Но увы, сегодня Василий проявил себя как не дисциплинированный, не сдержанный и в первую очередь не уважающий себя боксер, его поведение больше похоже на дворовое, хотя даже самый гоп стоп знает что в церкве разборки не уместны. Да и какие разборки вообще могут быть.... Прийдя сегодня с семьей в церковь, я встретил там Василия с его командой. Я с Василием поздоровался, на что православный и верующий человек каким себя позицеанирует Василий, со словами “ты чё бля попутался”, отталкунл меня двумя руками и еще попросил остаться здесь и сейчас и ждать его на разборки, мол ему есть мне что предъявить. Вася, ты просто Вася! В церкве, в присутсвии моей жены и сына, в присутствии других верующих ты руками махаешь и эмоции свои не контролируешь .....Что же тебя так задело???? Ты по каким понятиям вообще живешь....? Точно не по Божьим , не по человеческим, не по спортивным. Ты не меня в данном случае унизил, а отца своего, я не думаю что он так тебя воспитывал и тренерует что бы ты и в его присутсвие руками и языком в церкве мохал. Да и понятия семьи, а в частности жены и детей, у тебя тоже нет. Иначе ты бы уважал присутствие моей семьи и семьи других да еще и в Храме Божьем! Если ты не умеешь реагировать на критику в соц сетях, удались и выдохни. Видимо тебе не под силу это. Похоже на то что, В Украине любой кто не так посмотрел на Васю или не то сказал, получает звездный пендель от Василия лично. Поэтому там как бы культ одного боксера. Видимо Папа Лопеса залез глубоко к тебе в голову !!! Грош цена твоей вере Вася! Перед тем как зайти в храм я сыну рассказывал как себя вести нужно в храме и почему если он ведёт себя плохо то в первую очередь плохо будут думать не о нем, а о нас с мамой. Вася, ты своим наглядным примером сломал все что мы учили по дороге.... ты знаешь трудно объяснить теперь ребёнку почему ему можно только шепотом в церкве говорить, тебе громко матом и руками махать!

Публикация от The Killer Ivan Redkach (@ivan_redkach_11)

Раніше Редкач говорив, що віра Усика і Ломаченка – це дурість, пафос та награність.

Оцініть матеріал
(189)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 4
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 47
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Petro_ua
Навіть не здивувався!
Цього і слід було очікувати від недалекого малороса...
для русскава міра це норма... не дивуйся, Редкач.
Kovalenkobrevno
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oleg Savchuk
Шо чекати від ватніка моцковського пархату ,таке бидло як і всі рузкомірні
Mishka_Tayson
Дуже прикро, що Ломаченко виявився таким чмом. Респект Івану.
Konrad Pidgoretsky
Кумедний Васьок в сарафані скрєпному...ахах!
Comrade Me
Это все происходило в США?
Сергей Иванамофф
Ломаченко этот поступок прекрасно характеризует, как петуха, с маленькими такими рожками.
Sergii Sila
Вася не прихожанин РПЦ,а агент РПЦ - это две большие разницы.Так что из него спрос как с васи вода.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Real Trent
Недолго осталось быковать белгород-днестровскому православному ватнику, скоро парнишка из Гондураса все дерьмо из него выбьет.
Владимир Федько
Ломаченко конечно гнида, но хотелось бы знать, в церковь Ваня пришел с какой семьей? С той, что в Броварах осталась или у него новая семья в США? На сколько мне известно, он хер положил на свою жену и ребенка, которые у него в Украине остались.
lenares85
С одной стороны подана информация, но но матерится в цкрви не пр пустимо если это правда, тем более разборки.
Алексей К
Не .. ну если чесно . выглядит он в этой рясе как дол...еб))) какими вы все таки идиотами становитесь когда денег много
Ihor Ambrosov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Cheng
Мир сошёл с ума.... Вы уже несколько страниц накрапАли про этот пиZZZдец: Вася встретился в церкви(!!!) с Редкачем! Мы когда в последний раз их видели в деле(на ринге)!? И с какого перепугу бойцы решили,что их мысли хоть что-то значат и стОят?! Мне,55-летнему Старшему механику,Вася или Саша могут что-то объяснить "за жизнь и церковь"!? Мало нам великого футболиста Шевченко в политике(с Королевской) или лавры гимнастУток россиянских не дают покоя?! Выходите в ринг(футбольное поле,etc) и показывайте. А мнения умных людей мы в другом месте почитаем!
Orko PS4Gaming
це реальна історія? а то мені щось слабо віриться
Яким би Вася не був, не думаю щоб він так низько опустився.....
Є якась більш правдива інформація.... бо цьому "накрашеному" я б не радив довіряти
zac1310
Блин, шановни, ну все ж в основном нормальные люди!
Самим не противно топить за этого редкостного петуха-редкача, только за то, что он-де патриот. Нихрена он не патриот, он хейтер тупо, без чести и совести. Да какой бы Вася не был, он человек и великий спортсмен, а это просто балабол и раскрашенный клоун... был бы он хоть в чём-то хорош, кросе трештока, дак нет же... не понимаю...
Ihor Ambrosov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zac1310
... кроме того, я вообще не уверен, что эта история произошла где-то, кроме воображения редкача
Андрей Рокоссовский
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил