Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 серпня 2020, 12:38
55071
21

Редкач на слуху більше, ніж Ломаченко і Усик. Що відбувається

Лев Кравців – про майстра просування особистого бренду в боксі

| Оновлено 20 серпня 2020, 12:38
55071
21
Редкач на слуху більше, ніж Ломаченко і Усик. Що відбувається
instagram.com

Іван Редкач став головним інфоприводом українських ЗМІ, які розповідають про бокс під час карантину. Він воював з Ломаченком, Усиком і майже всім їхнім оточенням. Звертався через соціальні мережі до Олександра Красюка та Аліни Шатерникової. Нападав на Едрієна Броунера і Джервонту Девіса. Причому за кількістю інформації та підколів перевершував американців у три, а то й у п'ять разів.

Навіщо все це? Що відбувається? І як це допомагає йому як боксерові?

Чому Редкач воював з українцями?

Іван вміє висмоктати конфлікт з пальця і перекрутити все так, щоб залишитися у виграші в такій ситуації. Все почалося з інстаграм-сторіс Василя Ломаченка, в якому він закликав послухати настанови нібито афонських старців, які сказали, що всім потрібно намалювати на своїх дверях хрест. Трохи пізніше українець видалив заклик -  сказав, що його обдурили і вибачився.

Іван пожартував із цього, а Ломаченку, мабуть, не сподобалося, за що Редкач відправився в бан інстаграму. І тут українського мексиканця понесло. Спочатку він жартував у кожному пості в соціальних мережах та інтерв'ю. Потім перейшов до наступу, висміюючи позицію Ломаченка та Усика. А через деякий час і зовсім закликав Василя піднятися у вазі і побитися з ним.

Виклик не увінчався успіхом - аккерманець усе ігнорував. Але не став робити того Сергій Лапін - менеджер Олександра Усика, за що отримав ще більше. Редкач звинуватив його в наявності подвійного громадянства, в участі в чемпіонаті Росії з боксу і продовжував бомбити Лапіна в соціальних мережах добрий тиждень без зупинки. Іван писав відкриті повідомлення Олександру Красюку - главі К2 Promotions, щоб той розібрався, як у команді українського чемпіона може бути людина з російським громадянством.

Пройшовся і по Усику з його висловлюваннями і позицією. Загалом, взявся ґрунтовно, отримавши багато схвалення з боку негативно налаштованих громадян щодо Усика і Ломаченка. Негативу, звичайно, теж вистачало - багато хто пригадав і жартівливий пост про зміну громадянства, і нібито жартівливі коментарі про те, що України, як і Криму, «вже немає».

Наскільки позитивно це закінчилося для Івана, судити складно, але частину нової аудиторії він завоював. І про себе заявив трохи з іншого боку.

Насправді Ломаченко і Усик давно знайомі. Вони боксували по любителях в один час, Редкач часто приїжджав на вечори боксу Ломаченка, вітав того з перемогами, а з Усиком вони зустрічалися незадовго до всього цього і разом відвідували храм.

Проте, скористався ситуацією Редкач ідеально. Якщо до карантину він був одним з українських середняків, то після нього вже пізнаваний багатьма. Причому, навіть далекими від боксу людьми. Мало хто дивиться, скільки там Іван виграв і у кого. А ось скандали люблять всі - ось українець і скористався моментом вколоти найсуперечливіших боксерів України на даний момент.

А що там з американцями?

Так чи інакше, Редкач час від часу зачіпає різних боксерів, але його улюблений персонаж - Едрієн Броунер. Іван вичавив з перемоги над Девоном Алексендером навіть не максимум, а дві бочки вигоди. Переможи він просто, всі б списали це на погану форму американця і забули б, але Редкач яскраво і довго святкував, славив Шейна Мослі, який працював тоді з ним, і нагадував Броунеру, що той все ще повинен йому бій.

Едрієн дійсно збирався побитися з українцем, але потім у своїй манері злився. Причому, не тільки з поєдинку, але і з боксу в цілому. Тут вже в соціальних мережах Іван відігрався на славу і продовжує час від часу колоти американця досі. Наприклад, недавно він приклеїв фото американця до груші і гарненько її обробив.

Бронер час від часу відповідає, але все в стилі Едрієна останніх років - мляво і нецікаво. У порівнянні з ним, Іван - король стьобу та підколів.

Декілька тижнів тому в мережі з'явилося коротке відео спарингу, де Джервонта Девіс пробиває Редкача. Тридцять секунд, на яких Івану по-справжньому важко. Американець, який виступає в більш легких категоріях, пробивав і по потилиці, і точно в голову, і в корпус. Здавалося б, ситуація може вдарити по українцю, але сталося навпаки.

Іван розповів, що Джервонта просто з'явився в залі і захотів поспарингувати. Домовився на шість раундів, але відбув чотири. Домовилися не знімати відео, але його менеджер знімав і виклав тільки той момент, де був успішний Девіс. За словами Івана, в іншому був кращим саме він, але американець просто нишком зняв відео і втік.

Редкач настільки потужно обіграв невдале для нього відео, що Джервонта навіть не встигав відповідати. Один раз назвав українця божевільним, і все. Українець же схилив на свою сторону навіть американців та їхніх експертів.

І що, від цього є користь?

Схоже, так. Як боксер Редкач - звичайний середняк. Досить хороший боксер, щоб в рингу було не нудно - не більше того. Денні Гарсія легко розібрався з українцем. Девон Александер вже дуже давно не той. Всі більш-менш топи перемагають Івана, але він продовжує бути десь біля чемпіонських поєдинків.

Найімовірніші суперники для Івана: Броунер (якщо повернеться) і Шон Портер. Другий, за словами Редкача, - найвірогідніший варіант. При цьому Шон - екс-чемпіон, який входить до топ-5 найсильніших боксерів категорії, а Іван - середняк, але він отримує такі поєдинки. Все завдяки ось таким витівкам.

Він непоганий в рингу, показуючи стільки, наскільки вистачає сил та навичок, і вміло розкручує себе як цікавого бійця.

В Україні тепер Редкача знають у декілька разів більше людей, ніж раніше. У США він уже більш медійний боксер, ніж раніше. А від цього ростуть і гонорари. З'являються більш вигідні пропозиції. З'являються більш серйозні суперники.

Якщо сучасний бокс - не завжди про спорт, то Іван Редкач - уособлення неспортивного підходу до розкручування поєдинків. Він бере на 70 процентів не спортивною складовою і виграє від цього. А разом з ним і ми, коли можемо дивитися на українця в топ-поєдинках.

Оцініть матеріал
(161)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Якщо людина послідовно висловлює свої думки,свою позицію,то це для власної реклами,популярності і грошей.Маячня якась.Тенденційна стаття проти Редкача.
sv_2000
Молодец, пацан! Может, скиллов каких-то и не хватает, но бесстрашный и нескучный
А за афонских старцев Усика и Ломаченко отдельное спасибо
Алекс Морган
Успіхів Редкачу!
WladWest
Автор заказухи - Лев Кравцив. Эта продажная вата оказывается живет во Львове, постоянный пользователь парашенских ВКонтакте. Ну давай колись, любитель вконтакте, кто заказчик?
andreypoltava234
а Редкач подрывает вату знатно..
генадий павленко
`` а в месте с тем выиграем мы, когда сможем смотреть на украинца в топ поединках``, это как его бьют??? весело наверно смотреть
``в разы повысил свою медийность в украине ``это как, раньше его тут знала 1 тысяча человек, а сейчас две???
пс его видео где он убегал от полицейского на пляже ( когда тренировки там были запрещены) топ, да и чувак он нормальный ( вроде-бы), иногда перегибает только с высмеиванием религии, да и сам весь такой поцреот, только за бугром живет почему-то
nabooo
Просто продвижением одних занимается московская церковь, а другого - люди.
temamx2727
Автор, походу, такой же недалёкий как и Редкач. Какой нафиг стиль у него такой, просто долбодятел несёт всякую ересь, а за слова не отвечает. Просто клоун. Никто его не уважает и не воспринимает всерьез. Джервонта Дэвис наконец то опустил этого петушка привселюдно.
bullyUA
Молодец Иван! Сам себя сделал боксером, сам себя раскручивает пока всякая вата на гундяева надеется.
Dandi Crocodile
Молодца Редкач.
Александр Путятин
Одним словом пиздючок
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил