Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 06 вересня 2020, 14:30
7261
0

6 кар'єр в UFC, які завершилися найгіршим чином

Sport.ua розповідає про бійців, яких звільнила організація

| Оновлено 06 вересня 2020, 14:30
7261
0
6 кар'єр в UFC, які завершилися найгіршим чином
ufc.com. Пол Дейлі

UFC є безперечним лідером у змішаних єдиноборствах. Це організація, куди намагаються потрапити всі бійці, які подають надії, і де зосереджено увагу більшості фанатів цього виду спорту.

Стабільно незадовільні виступи - найбільш буденна причина, чому UFC звільняє своїх бійців. Однак деякі атлети втрачають місце в ростері промоушена після якогось одного конкретного епізоду і роблять це на зовсім вже мінорній ноті, часом до цього призводить власна дурість. Далі ми розповімо про шістьох таких бійців.

Каліб Стернс

У 2008 році Стернс виходив на бій проти Нейта Кворрі на UFC 83 з великим побоюванням, оскільки над ним нависла загроза звільнення через дві поразки в останніх трьох боях.

Стернс ніяк не міг зважитися вступити в перестрілку з таким майстром нокауту, як Кворрі. Але замість того, щоб спробувати перевести бій у більш вигідний для себе партер, Стернс усі 15 хвилин сутички старанно уникав свого суперника, намотуючи кола по октагону, в той час, як Куоррі знущався з нього за його боязкість.

У підсумку UFC вирішив звільнити надто вже обережного бійця відразу після поєдинку.

Мігель Торрес

Колишній чемпіон престижного під час свого існування промоушена WEC у найлегшій вазі Торрес став бійцем UFC, маючи вражаючий рекорд 38-3. Всередині октагону він заробив рекорд 2-2, перш ніж бути звільненим за повідомлення в твіттері.

Після своєї перемоги над Ніком Пейсом у 2011 році на UFC 139 Торрес написав: «Якби фургон зґвалтувань назвали фургоном сюрпризів, безліч жінок не заперечувало б прокотитися в ньому. Всі люблять сюрпризи». Трохи пізніше він змінив в тексті «фургон зґвалтувань» на «фургон без вікон», проте це його вже не врятувало, і UFC звільнив жартівника.

Рузимар Пальярес

Пальярес - один з найбільш талановитих і страхітливих грепплерів у ММА. Однак його схильність не відпускати больовий захват після того, як противник уже постукав, вкрай негативно позначилася на його кар'єрі.

У 2013 році на UFC Fight Night 29 він переміг сабмішном Майка Пірса за 31 секунду. Бразилець успішно провів скручування п'яти, але не дивлячись на те, що його опонент цілих вісім разів постукав, не відпускав його ногу до тих пір, поки рефері силою не відтягнув його від нещасного Пірса. Президент UFC Дана Вайт після бою оголосив, що відтепер ноги Пальяреса не буде в його організації.

Але це не стало уроком для «Токіньйо». Через чотири роки промоушен WSOF позбавив його титулу в напівсередній вазі, а пізніше звільнив за те, що він занадто довго не відпускав ногу Джона Фітча після проведеного важеля коліна.

Пол Дейлі

У 2010 році Пол Дейлі впритул підібрався до титульного бою в напівсередній вазі, проте на UFC 113 Джош Кошчек нейтралізував його ударні навички за рахунок своєї боротьби, здобувши перемогу комфортним суддівським рішенням.

Після фінального сигналу Дейлі підійшов до Кошчека ззаду і завдав підлого лівого хуку в голову, після чого рефері Ден Мірагліотта відтягнув британця. Дана Вайт, коментуючи цей епізод, заявив, що довічно усуває Дейлі від виступів в UFC.

Бі Джей Пенн

Гнітюче завершує свій шлях в ММА колишній чемпіон UFC у легкій і напівлегкій вазі Бі Джей Пенн. Мало того, що він має найбільш «чорну» смугу в історії UFC у7 поспіль поразок, так останніми роками він ще й потрапляє в різні історії, будучи в нетверезому стані.

Одна з них призвела до того, що Пенна з ганьбою вигнали з UFC. У серпні 2019 він брав участь у п'яній бійці біля одного з барів на Гаваях, в ході якої легенда ММА була нокаутована. Наступного місяця UFC звільнив свою суперзірку.

СМ Панк

Ніхто ніколи не вірив у те, що колишній реслер СМ Панк (справжнє ім'я Філліп Брукс) зуміє домогтися чогось великого в змішаних єдиноборствах. Тому, коли він без шансів програв Міккі Галлу на UFC 203, мало хто особливо здивувався такому результату.

Проте, два роки по тому на UFC 225 промоушен надав йому реальну можливість перемогти, давши в суперники журналіста Майка Джексона, який за своїм досвідом відповідав зірці WWE. Однак протягом всієї сутички Джексон домінував над СМ Панком, хоча той бився щосили, але його пасивний грепплінг і неефективна стійка дали зрозуміти, що Брукс просто не створений для справжніх боїв. Дана Вайт по закінченню UFC 225 оголосив, що СМ Панк не виправдав надій і його кар'єра в промоушенї закінчена.

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.