Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 05 вересня 2020, 13:07
4269
0

Португалія - Хорватія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Чемпіони Європи приймуть віце-чемпіонів світу

| Оновлено 05 вересня 2020, 13:07
4269
0
Португалія - Хорватія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
twitter.com/selecaoportugal

Одним з центральних матчів першого туру Ліги націй стане протистояння в Порту на стадіоні «Драгау», де Португалія прийме Хорватію. Переможці першої в історії Ліги націй і діючі чемпіони Європи приймають віце-чемпіонів світу - така вивіска говорить сама за себе.

Через пандемію обидві команди не проводили матчів ще з листопаду минулого року, тому розмірковувати про поточну формі португальців і хорватів немає ніякого сенсу. За збірною Португалії українські любителі футболу пильно стежили протягом усього 2019 року. І не просто тому, що це топ збірна, в якій грає сам Кріштіану Роналду. А тому, що команда Фернанду Сантуша була суперником збірної України у відборі на Євро-2020.

І в цілому португальці в тій відбірковій кампанії виглядали дуже солідно, але завершили боротьбу на другому місці в своїй групі, набравши в двох матчах з Україною лише одне очко. Команда Андрія Шевченка довела, що з Португалією, незважаючи на всі регалії і статус команди Фернанду Сантуша, грати можна, і чітко показала, як саме.

Також влітку 2019 року Португалія завоювала перший в історії титул переможця Ліги націй. У півфіналі Роналду і компанія обіграли Швейцарію 3:1, а у вирішальному матчі виявилися сильнішими за Нідерланди - 1:0.

Для Хорватії 2019 рік вийшов не надто успішним. Команда Златко Даліча виграла свою групу у відборі на Євро-2020, але група ця була, напевно, найслабша у всьому відбірковому турнірі. І всі чекали, що в компанії Уельсу, Словаччини, Угорщини та Азербайджану віце-чемпіони світу будуть виглядати більш переконливо.

Однак у виїзних матчах підопічні Златко Даліча виглядали досить слабко: всього 5 очок в 4 зустрічах. Поразка від Угорщини і нічия з Азербайджаном у всього футбольного світу викликали тільки подив.

Боротьбу в другому в історії розіграші Ліги націй Хорватія також починає виїзним поєдинком, при чому проти суперника, який за своїм рівнем на голову сильніший за тих, з якими Лука Модріч і компанія втрачали очки у виїзних матчах відбору на Євро-2020.

Втім, у Португалії теж далеко не все гладко. Під питанням участь в матчі лідера команди Кріштіану Роналду. У форварда «Ювентуса» виявили інфекцію в пальці ноги, і зараз він проходить курс лікування антибіотиками.

Незважаючи на це, фаворитом майбутнього матчу вважаються саме португальці. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,98, на Хорватію - 3,9. Імовірність нічиєї - 3,5.

5 вересня, субота

Португалія — Хорватія
Порту. Стадіон «Драгау». Початок - о 21:45
Пряма трансляція на Футбол 2
ПОРТУГАЛІЯ - ХОРВАТІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,97
  • 3,52
  • 3,92
Сделать ставку
 
  • 1,98
  • 3,4
  • 4,3
Сделать ставку
 
  • 1,95
  • 3,55
  • 4,1
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 0
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.