Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 04 вересня 2020, 15:48
2817
0

Андрій ВОРОБЕЙ: «Україна класно стартувала, але у команди поки є проблеми»

Спеціаліст прокоментував перемогу українців у Лізі націй

| Оновлено 04 вересня 2020, 15:48
2817
0
Андрій ВОРОБЕЙ: «Україна класно стартувала, але у команди поки є проблеми»
ФК Шахтар Донецьк. Андрій Воробей

Відомий український футболіст Андрій Воробей підбив підсумки матчу України та Швейцарії (2:1) в першому турі Ліги націй.

«Якщо чесно, то щось подібного я і очікував. Не дарма збірна Швейцарії в рейтингу знаходиться в топ-15 найкращих збірних світу. І навіть без своїх декількох лідерів ця команда в минулому матчі показала, що є боєздатним колективом. Швейцарці змусили українців грати в невластивий їм футбол.

Я очікував, що синьо-жовті будуть більше володіти м'ячем, але вийшло, що після голу Ярмоленка, команда почала діяти більш вальяжно, тримати м'яч там, де цього не потрібно було робити. Швейцарці цим швидко скористалися і за рахунок високого пресингу затиснули господарів на їхній половині поля. Можливо, гольових моментів з боку гостей було і небагато, але напруги біля штрафного Андрія Пятова вистачало. І ще добре, що ми отримали лише один пропущений м'яч.

За рахунку 1:1 синьо-жовтим потрібно було йти в атаку, десь ризикувати. Як наслідок цим діям став класний м'яч, забитий Зінченком. Україна хотіла виграти, але, в який раз повторюся, що збірна Швейцарії - сильна команда. Пропустивши другий гол, гості пішли ва-банк, а нам потрібно було зберегти переможний рахунок, а в даній ситуації ризик був недоречним...

Збірна України класно стартувала у вищому дивізіоні Ліги націй, але поки у команди все одно є проблеми. Через велику перерву колективу не вистачає зіграності, футболісти перебувають на різних рівнях готовності. Проте, перемога над Швейцарією повинна додати нашій збірній впевненості. Але в той же час варто розуміти, що в Мадриді буде в два рази складніше грати на оборону. Проте ми все одно віримо в кращий результат для синьо-жовтої дружини», - сказав Воробей.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.