Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 04 вересня 2020, 15:52
24723
6

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротам»

Хавбек присвятив забитий м'яч загиблому від коронавірусу лікарю Антону Худаєву

| Оновлено 04 вересня 2020, 15:52
24723
6
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротам»
Футбол 1/2/3. Олександр Зінченко

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко зізнався, що команда Швейцарії створила чимало проблем в стартовому матчі Ліги націй.

Нагадаємо, українці здобули перемогу з рахунком 2:1, а сам Зінченко забив переможний м'яч і присвятив його загиблому від коронавірусу лікарю національної команди Антону Худаєву.

«Хотілося б усіх привітати з перемогою. Заслужені три очки. Двояке почуття, насправді ... Багато не зробили того, що планували, але треба віддати належне збірній Швейцарії. Вона дійсно показала свій рівень.

Знали, наскільки агресивно вони будуть діяти. Таке відчуття ніби грали не в п'ять захисників, а в три й не знаю скільки нападників. Завжди відчувався гравець за спиною. Вони не давали взагалі ніякого простору, з чим у нас виникли проблеми в першому таймі.

Це була установка тренера. Довелося робити багато чорнової роботи в середині поля. Враження, ніби в першому таймі здавав тест йо-йо. Можна сказати, що в епізоді з першим голом десь не добіг, бо важко було грати в такому темпі весь перший тайм. Вважаю, що проблеми у нас є. Є над чим працювати.

Не бачилися майже рік. Може це позначилося на стані окремих гравців. У таких ситуаціях, звичайно ж, необхідно притримати м'яч попереду, щоб команда встигла відпочити, втрачаючи сили при відборі.

Реабілітація за провал? А що, у мене був провальний перший тайм? Може, я чогось не знаю. Були помилки, як і у будь-якого гравця. Суперник створив нам безліч проблем. Ми хотіли нав'язати свою гру, але швейцарці постійно були у нас на нозі, тому були втрати та обрізки.

Зараз я можу зізнатися, що в першому голі за Сіті я подавав, але зараз ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротах», - сказав Зінченко.

Оцініть матеріал
(203)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wicker
За шедевр жирний плюс. за гру у відборі жирний мінус разом із Коно, Михайличенко подякуйте, що пахав за вас, як кінь....
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Yura Юрий
зубы не твои-они искусственные ))