Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
671
1

ВАЩУК: «Україні потрібен результат - нехай мінімальна, але перемога»

Експерт поділився очікуваннями від матчу Ліги націй

ВАЩУК: «Україні потрібен результат - нехай мінімальна, але перемога»
Футбол 1/2/3. Владислав Ващук

Екс-гравець збірної України Владислав Ващук прокоментував майбутній матч Ліги націй між збірними України і Швейцарії, який відбудеться третього вересня у Львові.

«Цей матч дуже очікуваний, як уболівальниками, так і фахівцями. Про збірну України під керівництвом Андрія Шевченка багато говорили, коли вона грала в відборі на Євро, і хотіли подивитися, що вона продемонструє на фінальній стадії турніру. Євро перенесли, і зараз хочеться побачити гарні емоції, майстерність, зрозуміти, наскільки футболісти готові виступати на такому рівні.

Прохідних матчів в Лізі націй не буде. Швейцарія - дисциплінована команда, чимало взяла від німецького футболу. Це збірна, яка суворо дотримується обраної тактики, настанов тренера. Але сьогодні стверджувати щось однозначно, складно ... Після такої великого перерви, думаю, буде багато помилок з обох сторін. Не знаю, хто вийде в старті збірної України, так і за складом Швейцарії складно щось спрогнозувати. Ясно тільки одне - ми високо підняли планку і повинні тримати марку. Україні потрібен результат - нехай мінімальна, але обов'язково перемога», - сказав Ващук.

Матч Україна - Швейцарія відбудеться 3 вересня у Львові. Початок о 21:45.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zahar12
ты деньги Гусю отдал?