Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
1373
1

МАРКЕВИЧ: «Україна зіграна і в неї більш рівний склад, ніж у Швейцарії»

Відомий тренер очікує на перемогу української команди

МАРКЕВИЧ: «Україна зіграна і в неї більш рівний склад, ніж у Швейцарії»
ФК Дніпро. Мирон Маркевич

Глава комітету національних збірних України Мирон Маркевич прокоментував майбутній матч Ліги націй між збірними України і Швейцарії, який відбудеться третього вересня у Львові.

«Думаю, що Україна виграє у Швейцарії з рахунком 2:1. На відміну від швейцарців, підопічні Андрія Шевченка провели в Харкові збір, у нашого тренера є вичерпна інформація, в якому стані кожен гравець. Крім того, на мій погляд, наша збірна більш зіграна і в неї більш рівний склад.

Звичайно, у швейцарців є зірка - Граніт Джака, який виступає за лондонський «Арсенал», проте у нас в середній лінії вистачає виконавців, які можуть створити йому складності», - сказав Маркевич.

Матч Україна - Швейцарія відбудеться 3 вересня у Львові. Початок о 21:45.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Фурманов
Согласен с Маркевичем полностью. Состав в сборной Украины очень ровный. Такой ровный,что и зацепиться не за кого. Все футболисты,кроме 2-х - 3-х, жопорукие (вратари) и жопоногие (полевые). Вы посмотрите кого прошла Швейцария в своей группе в прошлом году в Лиге Наций и кого Украина. Мы из этой группы вылетим,как пробка из бутылки,только с тремя хлопками (первый сегодня). Я болею за нашу сборную,но это не мешает мне относиться к ней объективно. Почему же другим мешает. Хотят помочь сборной? Для этого нужно ВСЕХ талантливых футболистов продавать в в нормальные чемпионаты не торгуясь,чтобы футболистами становились. Так поступают все. Самый яркий пример - Хорватия. Чемпионат Хорватии - гавно, но сборная прекрасная и в прекрасных клубах оттачивают своё мастерство. А у нас весь "цвет" в дохлых бельгийских клубах и Малиновский из "Аталанты",куда из Бельгии приехал. Ещё Зинченко,который в МС уже стал забывать какой формы мяч и Ярмоленко,которого сейчас и родная "Десна" воздержиться приглашать.