Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 03 вересня 2020, 10:03
917
3

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «По-футбольному Україна сильніша за Швейцарію»

Експерт прогнозує перемогу України на старті Ліги націй

| Оновлено 03 вересня 2020, 10:03
917
3
В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «По-футбольному Україна сильніша за Швейцарію»
Facebook. В'ячеслав Заховайло

Відомий фубольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився очікуваннями від матчу України зі Швейцарією в першому турі Ліги націй.

«Можу сказати, що збірна України в ігровому плані більш футбольна та більш варіативна, ніж Швейцарія. Позначається, що в центрі поля грають футболісти, які добре зарекомендували себе в європейських чемпіонатах.

Єдина проблема – позиція лівого вінгера. Останні матчі у виконанні Коноплянки не надихають. Так, не буде ще декількох футболістів, наприклад, Циганкова, але в збірній є кому замінити їх.

Шевченко на збір запросив велику кількість гравців. Зрозуміло, що з деким він просто хотів познайомитися. Важливо, що в українців було більше часу на підготовку, ніж у суперника. Думаю, що багато уваги тренерський штаб приділив тактиці та структурі гри.

Прогнозую, що збірна України переможе. Не скажу, що перевага буде значною, але чисто по-футбольному команда Шевченка сильніша за швейцарців. До того ж матч пройде на львівському стадіоні, який завжди був фартовим для нас», - сказав Заховайло.

Матч Україна - Швейцарія відбудеться 3 вересня у Львові. Початок матчу о 21:45.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Фурманов
Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: «По-футбольному Украина сильнее Швейцарии..." Во-первых впервые услышал фамилию "известного футбольного менеджера Вячеслава Заховайло". Чем же он так известен. Во-вторых, фраза «По-футбольному Украина сильнее Швейцарии..." напомнила мне один анекдот.
В одном купе еду грузин и армянин. Грузин читает газету, а армянин периодически отводит от глаз грузина газету и говорит: "Армяне лучше,чем грузины". Грузин это долго терпел,наконец не выдержал и спросил:"Чем!!!". Армянин снисходительно улыбнулся и ответил: "Чем грузины." Украина сильнее,чем Швейцария. Чем? Чем Швейцария. Ещё бы сказал Заховайло,что что украинский сыр,шоколад и часы лучше швейцарских. Ну и банки понадёжней...
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Robert Monroe
Заховайло хотя бы посмотрел, какие клубы представляют швейцарские сборники: Арсенал, Боруссия Д, Боруссия М, Айнтрахт, Вольфсбург, Аугсбург, Бордо, Монпелье, Бенфика, Торино, Селтик. Половина состава в Бундеслиге играет, причём игроки основы в своих клубах. Ну и Янг Бойз с Базелем сейчас на хорошем счету, последний до 1/4 ЛЕ дошёл.
Я уже молчу о том, что Цыганков в заявке на матч. То есть, Заховайло даже в составе сборной Украины не ориентируется.