Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 02 вересня 2020, 10:46
747
0

Прогноз і анонс на серію плей-оф НБА Мілуокі - Маямі

Матчі другого раунду на Сході обіцяють бути спекотними

| Оновлено 02 вересня 2020, 10:46
747
0
Прогноз і анонс на серію плей-оф НБА Мілуокі - Маямі
twitter.com/MiamiHEAT

Команда з Вісконсіна несподівано програла першу гру в пост-сезоні банді Стіва Кліффорда. Не полетіло з-за дуги (14/42), Янніс сидів на фолах (але свою норму за хвилинами виконав) і штрафні кидки залітали через один (18/28). А тут ще й Нікола Вучевіч показав характер: 35 очок, 14 підбирань і 4 результативні передачі. В середньому за сезон баскетболіст набирав не більше 20 очок за гру (19,6), але цей плей-оф став для нього особливим: «У минулому сезоні, незважаючи на 8-й рік в лізі, мені вперше довелося взяти на себе роль лідера в плей-оф, і я не був настільки хорошим, наскільки хотів бути. Витягнув з цього урок, це допомогло мені вирости психологічно і стати сильніше. Багато чому вчишся в скрутні часи, особливо в іграх, в яких не хотілося б брати участь, а також у плей-оф».

Правда, в наступних 4-х іграх Янніс і компанія виправдали номер свого посіву і впевнено обігрували «Орландо», кожен раз домагаючись підсумкової різниці в рахунку не менш, ніж +14 очок. У той же час центровий «Меджик» Нікола Вучевіч провів феноменальний плей-оф, набравши в середньому 28 очок за матч. Насторожує те, що «Мілуокі» грав розслаблено і не контролював свій відсоток влучання з-за дуги і з лінії штрафних. Команді Майка Буденхольцера час включатися, якщо вони хочуть зберегти Янніса в 2021-му році.

 «Маямі», в свою чергу, зустрічався з міцною «Індіаною», яка хотіла розвинути торішній успіх і пройти перший раунд. Як і очікувалося, боротьби в цій парі не було ніякої. Підсумок: 4-0 і звільнення тренера МакМілліана, який два тижні тому домовився про продовження контракту з «Пейсерс». «Це виглядає безглуздо», - прокоментував ситуацію тренер Спо. Втім, «Індіані» не вистачило Сабоніса (у трьох із чотирьох ігор «Хіт» забрали щит) і... дальньої артилерії. А ще «Маямі» завжди кидав більше штрафних кидків, ніж «Індіана», маючи у себе Брогдона, Оладіпо і Тернера.

«На 100% впевнений, що «Маямі» здатний перейти на наступну передачу. І так думають усі в нашій команді. Наступна серія може стати зовсім іншою», - заявив Бем Адебайо перед матчами другого раунду плей-оф. І дійсно: прямо зараз «Мілуокі» - найсильніша команда Східної конференції. У чому її сила? У сучасному підході до гри. Команда біжить, команда кидає, команда може впертися в захисті. І ще у «Бакс» є Янніс!

Але і у «Хіт» хороші шанси на підсумкову перемогу: «Звик бути собою. Я крою матом людей, коли вони не виконують свою роботу, а вони можуть вчинити так само, якщо я не буду виконувати свою. Нічого особистого», - сказав Джиммі Батлер. Команда тренера Спо прямо зараз - приклад побудови колективу в НБА. Вони крокують в ногу з сучасними тенденціями, як і «Мілуокі»; вміють робити все те ж, що і «Мілуокі», тільки їхня команда молода і голодна!

А ще у «Маямі» є Батлер! «Якщо ви ще не бачили «Джиммі Плей-оф». Зустрічайте!», - написав у своєму твіттері Двейн Вейд після першої гри «Хіт» у другому раунді плей-оф.

Рахунок у серії: 1:0

Розклад матчів серії: 3, 5, 6 вересня

Прогноз на серію: 4-2 на користь «Маямі»

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.