Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:35
573
0

Прогноз і анонс на серію плей-оф НБА Торонто - Бостон

Мабуть, найбільш рівна і політично активна пара другого раунду

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:35
573
0
Прогноз і анонс на серію плей-оф НБА Торонто - Бостон
twitter.com/NBA

Напевно, найбільш рівна і в той же час найбільш політично активна пара другого раунду плей-оф. І канадці, і кельти впевнено обіграли своїх опонентів - «Бруклін» та «Філадельфію» з рахунком 4-0. У «Нетс» не грав жоден лідер команди, і їхній виступ - хороший досвід для наспіх зібраного колективу. «Торонто» просто закидав опонентів, при цьому, двічі «не випустивши» їх зі 100 очок. Варто відзначити ушкодження стопи Кайла Лаурі в 4-й грі серії. Але він уже в формі (35 хвилин на паркеті в першій грі з «Бостоном»).

Такого переконливого результату від «Селтікс» навряд чи хтось очікував. Секрет успіху команди Стівенса - відсоток влучання з гри ближніх і середніх кидків. Навіть тоді, коли щит знімали підопічні Бретта Брауна. Три з чотирьох матчі закінчилися з відривом менше 10 очок, що говорить про силу опонентів. І в той же час - про психологічну стійкість «зелених», уміння грати епізоди і матч в цілому до кінця.

Але як бути з цією психологічною стійкістю, коли в США знову стріляють? Джейлен Браун бере активну участь у русі Black Livеs Matter, Тейтум і Смарт теж не байдужі до цього. Така напруга в команді здатна збільшити кількість влучань 3-очкових кидків? Скоріше, навпаки. Додайте сюди травму Хейворда, у якого розтягнення зв'язок правого гомілкостопного суглоба. Він пропустить ще близько 3-х тижнів.

Здавалося, у «Торонто» є перевага, але їхні лідери теж занурені в політику. Ось, що сказав з цього приводу Кайл Лаурі: «Баскетбол завжди має значення, але в нинішній ситуації, в цей момент, він відходить на другий план». У той же час, Нік Нерс відкрито заявляє про можливість від'їзду команди з «бульбашки»: «Кілька хлопців сказали, що роздумують над від'їздом додому через соціальну несправедливість».

Політика візьме верх над найрозумнішими тренерами НБА? Перша гра вже відбулася і Бред Стівенс обережний у висловлюваннях: «Ми ще не контролюємо хід серії». А команда-одноденка (one-and-done від Кавая) вже всім довела, що в їхньому колективі грає система, а не окремий гравець. Ленард пішов, а «Торонто» грає ще краще (рекорд клубу за відсотком перемог у регулярному сезоні). А головний у них - Кращий тренер сезону 19/20.

 «Ми повинні грати набагато краще. Особливо в нападі», - підсумував першу гру другого раунду плей-оф Нік Нерс. І експерти ESPN йому вірять (13 з 18 очікують, що «Торонто» пройде далі). Повіримо і ми, особливо після таких слів носія ДНК чемпіонів у складі «Селтікс» -2008, Кендріка Перкінса: «Уфф. Знаєте що, якби я раптом повернувся в НБА, то хотів би опинитися в «Торонто Репторс». Це сім'я. У них у всіх одна мета - перемагати. І не має значення, хто виблискує в окремому матчі. А в захисті «Репторс» підставляються в спробі заробити чардж, допомагають один одному, страхують. Коли Кайл Лаурі опиняється на паркеті, до нього біжить вся команда. Ці хлопці насолоджуються спільною грою. Я хотів би опинитися в «Репторс».

Рахунок у серії: 0:1

Розклад матчів серії: 2, 4, 6 вересня

Прогноз на серію: 4-3 на користь «Торонто».

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.