Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
| Оновлено 01 вересня 2020, 01:51
10070
29

Найкращий подарунок мамі. Костюк декласувала Касаткіну в 1-му колі US Open

18-річна українка не залишила жодного шансу росіянці

| Оновлено 01 вересня 2020, 01:51
10070
29
Найкращий подарунок мамі. Костюк декласувала Касаткіну в 1-му колі US Open
WTA. Марта Костюк

Українка Марта Костюк (№137 WTA) фантастично розпочала виступи на Відкритому чемпіонаті США з тенісу.
 
У матчі першого кола 18-річна тенісистка не залишила жодного шансу екс-десятій ракетці світу Дар’ї Касаткіній з Росії (№70 WTA).
 
US Open. Перше коло
Марта Костюк (Україна) - Дар'я Касаткіна (Росія) - 6:1, 6:2

Перший сет вийшов краще не придумаєш. Касаткіна ніяк не могла знайти свою гру, а Костюк стартувала з місця в кар'єр. Марта показувала ту агресивну і атлетичну манеру гри, за яку ми її всі любимо. Вона носилася по корту і постійно тиснула на суперницю, не даючи їй прийти в себе.
 
Єдиний програний гейм теж вийшов в найкращих традиціях нашої 18-річної надії. Під час одного з розіграшів вона буквально з кількох метрів пробила в сітку смеш, викрикнувши від розчарування. Далі пішла гра на емоціях і дві подвійні помилки. В протилежному випадку Касаткіна пішла б на другу партію після «баранки».


 
Другий сет за рахунком не особливо відрізнявся від першого, але все ж тут були хоч якісь натяки на можливу боротьбу. Звичайно ж, в цьому більше «винна» сама Марта, адже вона сьогодні була на голову вище. Але як тільки Касаткіна виграла другий гейм, Марта прийняла рішення закінчувати і не тягнути інтригу. Не важко здогадатися, що їй це вдалося з легкістю.
 
Відмінна гра, прекрасний результат. Головне, зберегти такий бойовий настрій і надалі.
 
У наступному раунді Костюк зіграє проти Анастасії Севастової з Латвії (№45 WTA).
 
Раніше свій матч програла Ангеліна Калініна. А Леся Цуренко знялася з турніру.
 
Відзначимо, що 31 серпня мама Марти Костюк святкує свій день народження.

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мічел оцінив матч із Барселоною, в якому Довбик забив і віддав гольовий пас
Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1
Мічел оцінив матч із Барселоною, в якому Довбик забив і віддав гольовий пас

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів
Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2
Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vik_77
На жаль,не вдалось подивитись трансляцію,але за таким розгромним рахунком,здається, проблем в Марти не було. Молодчинка наша! Р.s. А ще вдвічі приємніше те,що перемогла не будь кого,а саме представницю московії ))
Віктор Савчук
Мені цей матч нагадав ранні бої Тайсона, коли той вирубав суперників на перших хвилинах бою. Є хороший анекдот про це.. "Чоловік приносить з кухні пиво, креветки і сідає дивитись бокс Тайсона, дивиться, а там вже оголошують переможця, чоловік з подиву дивиться на дружину, а та йому промовляє, - тепер ти мене розумієш)))
vital
Марта красава. Хороший матч від українки, і фактично без нервів.
Руїнами Касаткіної задоволений
Stanislav Matusevych
Марта, схоже, вирішила за один матч показати все те, через що по юніорах вважалася найталановитішою українкою зі свого дуже цікавого покоління. Ну взагалі ж усе дівчина вміє на корті. Плоскі удари, з обертаннями, дропи. Причому напрям атаки часто по замаху не проглядається, а це зовсім круто. І навіть перша подача 67%. Де це було останні пару років, вопрос риторичний. Звичайно, Касаткіна є вдалим жеребом, щоб на ній відпрацьовувати атакуючу гру. Але ж проти неї треба добре тримати м'яч у корті. Даяна, наприклад, такого не вміє, навіть знаходячись у топ-30.
Тепер найцікавіше питання, чи був це один вдалий матч, чи щось на друге коло залишилося. Гауфф/Севастова, хто б з них не став там суперницею, обидві небезпечні і грають в абсолютно інший теніс, ніж Касаткіна.
Але сьогодні мої вітання, Марто! Зізнаюся, не вірив, тим приємніше перемога.
Sergei_Voicehovskii
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sv_2000
Молодчина, Марта. Зарядился оптимизмом и теперь совсем уж точно рано Марту хоронить. С такой игрой есть реальные шансы и на Севастову/Гауф, дальше не заглядываю.
П.С.
Очень болею за Гауф. Марта здорово настраивается на юниорок. Но пока что-то у той не очень идет.
Mukola Puzh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Elis
Марта порадувала не лише перемогою, а загалом грою. А тим часом Катя Козлова взял перший сет.
Alehandro
Результат прогнозируемый, но от этого не менее приятный) Молодчина. Разобрала Касаткину на запчасти) Та до 10-го гейма вообще без виннеров. во что играла - не понятно))
Sport Ukraine
Молодчина, Мартуся! Сразу видно кто на карантине "пахал", а кто на печи лежал.
''хайлайт'' матча https://www.dailymotion.com/video/x7vvviw
Вадім Рубік
Очікуванно, хоч адміни думали інакше, фактор настрою, що збільшився маминим Днем Народження, видна робота в залі, особливо на фоні Касаткіної, далі буде
tima fialko
Нав"яже Севастовій боротьбу,теж буде непогано.Треба прогресувати пока молода,втрачати час не можна.Продовжуй дивувавти, Марта
Stanislav Matusevych
І все-таки Севастова. Мабуть, краще б то була Коко. Досвіду у латвійки багато, а ще вона дуже здорово вміє варіювати ритм, що буде серйозним навантаженням на психіку Марти. І потужно зіграти вміє. Але і дивних помилок наробити також здатна.
Потрібно буде знову добре тримати м'яч у корті, вишукуючи можливості для комбінацій. Цих можливостей буде значно менше, ніж давала Касаткіна. От і побачимо, чи то поодинокий був сплеск сьогодні, чи Марта дійсно перейшла на більш якісний рівень гри. Причому навіть програти у цьому матчі можна геть по-різному. А якщо перемогти...
kollekciy
Марту з Перемогою. Що сказати, навіть в найкращі часи, Марті не вдавалася настільки хороша гра. Шкода що сітка дуже складна попалася, але якщо так гратиме далі, можна поборотися.
Трансляція на https://parimatch.com була.
Vladimir Costrovoj
Марта молодец! Хорошо сыграла! Но и Касаткина совсем не тот теннис показала, что ещё пару лет назад, когда к первой десятке приближалась...
Марту - с заслуженной победой!!!
Sashamar
61 хвилина. Калініна проти Плішкової протрималася на дві хвилини довше
sv_2000
Все-таки Севастова. С ней, мне кажется, Марте будет сложнее. Но ниче... Верим!
sv_2000
Что-то совсем не впечатляет Гауф... Толком не видел ее игры до этого. С пересказов сложилось о ней впечатление как о мощной серенообразной теннистке... Судя по этому матчу рядом с Уильямс не стояла... Удары слабоватые, глубину плохо держит... И подача совсем не зубодробительная... Ну, может, не в форме... Но, пока, все идет к тому, что надо Марте готовиться к Севастовой.