Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2020, 09:19
16002
26

Мирон МАРКЕВИЧ: «Динамо та Колос мають проходити далі»

Екс-наставник «Металіста» і «Дніпра» прокоментував жеребкування єврокубків

| Оновлено 01 вересня 2020, 09:19
16002
26
Мирон МАРКЕВИЧ: «Динамо та Колос мають проходити далі»
ФК Дніпро. Мирон Маркевич

Відомий спеціаліст Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв’ю Sport.ua прокоментував жереб для «Динамо» та «Колоса» в кваліфікації єврокубків.

– Мироне Богдановичу, «Динамо» гратиме з «АЗ» Алкмаар в кваліфікації Ліги чемпіонів. Ви, коли були тренером «Металіста», грали проти цієї команди в Лізі Європи 2011/2012 і двічі зіграли внічию 1:1. Що думаєте з приводу жеребкування?
– Так, ми грали проти «АЗ» і тоді посіли перше місце в групі, де також були «Мальме» та «Рапід». Звісно, «Динамо» має проходити далі. Навіть немає мови про інше. Я нещодавно дивився матч «АЗ», і вони на останніх хвилинах пенальті забили та зрівняли рахунок. А так мали програти, причому доволі посередній команді. Нічого особливого немає в «АЗ». І те, що матч в Києві, зрозуміло, є плюсом для «Динамо».

– Це буде справжня перевірка для «Динамо» Луческу?
– Зрозуміло, єврокубки є єврокубки. Це Ліга чемпіонів. Зрозуміло, що і «АЗ» не приїде просто так. Але, я думаю, «Динамо» повинно пройти далі.

– Якщо «Динамо» переможе «АЗ», далі потенційним суперником буде переможець пари «Рапід» – «Гент». Хто тут сильніше: австрійці чи бельгійці з українськими легіонерами?
– Думаю, що «Гент» пройде далі. Але, який суперник кращий для киян, важко сказати, бо «Рапід» я не знаю. А «Гент» – непогана команда.

– «Ференцварош» Реброва, Харатіна та Зубкова зможе пройти «Динамо» Загреб?
– Не знаю, яке зараз «Динамо» Загреб. Але у них була хороша команда минулого року. Не знаю, можливо там на трансфери пішли футболісти, тому що та команда за рахунок того і живе. Але, якщо зберігся той склад, який був, який грав проти «Шахтаря», «Ференцварошу» буде непросто. Те, що команда Реброва пройшла «Селтік», нічого дивного в тому немає. Просто «Селтік» був фаворитом, тому що грав дома. Але, якби там були глядачі, угорцям було б не так просто. 

– «Динамо» Брест, де грають українці Мілевський, Хачеріді та Нойок, битиметься з «Маккабі» в Ізраїлі. Що думаєте?
– «Динамо» Брест буде важко.

– «Колосу» попався «Аріс». Греків можна проходити?
– «Колос» повинен пройти далі. Я думаю, пройдуть за рахунок самовіддачі. І що гра в Греції, в принципі, все рівно, тому що грають без глядачів. Тому де грати – сильно не впливає на результат. Тому, думаю, «Колос» має пройти греків.

– Юрій Вернидуб пішов з солігорського «Шахтаря». Здивувало?
– Напевно. Я не знаю, яка там зараз взагалі політична обстановка, що там, як там. Можливо, через це. Команда на першому місці, а тренер іде. То, звичайно, дивно. Але то рішення Вернидуба. Він нормально попрацював, вивів команду в лідери. Прикро, що до кінця не допрацював, бо у нього були хороші шанси виграти чемпіонат. Але я не знаю всієї ситуації.

– Львівські «Карпати» розгромно програли в Кубку України «Епіцентру». Як на це реагувати?
– Та які «Карпати»? «Карпат» вже немає. Я не знаю, які то «Карпати». Це смішно.

 
Дмитро Котков
Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Фанат кинув Зінченку телефон, Олександр відповів тим же
Футбол | 27 березня 2024, 14:39 7
ВІДЕО. Фанат кинув Зінченку телефон, Олександр відповів тим же

Вболівальники дуже хотіли отримати спільну фотографію з капітаном збірної України

Хавбек Ісландії назвав українського футболіста, який його найбільше вразив
Футбол | 27 березня 2024, 13:24 0
Хавбек Ісландії назвав українського футболіста, який його найбільше вразив

Йон Дагур Торстейнссон відзначив гру Андрія Луніна

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trollface
Колос, Вперед!
Alexsandr B
Как Динамо дома играет так это им + а Колос на выезде, так какая разница всё равно без зрителей...от Маркевич...
stopor2016
Нічого не знаю , зайнятий на роботі - банкомат видав зарплату одногривневими купюрами , так я ще за березень перераховую.
Argon
Прочитав тут коменти декотрих професіоналів, що серуть на Маркевича, піzdєс які ви недалекі(((. Він в свій час заставив вболівати мене за Карпати потім за Металіст, потім за Дніпро. Мало хто з українських тренерів робив шухєр в єврокубках. На таке здатна адекватна людина, що розбирається в своєму ремеслі. А хто ви такі, шановні? Які ваші заслуги в чому небудь? Ви є порох (як і я), про який ніхто ніколи не згадає
Igor Krasnenko
Уже все специалисты шахтер в финал ЛЕ отправили, так и тут начинается.
Не нужно недооценивать соперника
nico80
Подивився склад АЗ https://www.flashscore.ua/team/az-alkmaar/2RxOow1i/squad/ і знайшов лише два знайомих прізвища - Йорді Класі та Рон Влар. Я звичайно не експерт з голандського футболу, але для виходу в ЛЧ цього замало.
Владимир Копяк
Теперь я понимаю, почему ОПГ УАФ платит Маркевичу такую заоблачную зарплату - он тяжело больной человек, а таким надо помогать материально, чтобы на лекарства хватило... Такую ахинею нести способен только очень далекий от реального времени человек.
Сергей Иванамофф
Молодец. Надоели ссыкливые комментаторы из "игроков" типа Буяльского, который имеет опыт проигрыша таким грандам мирового футбола как Колос, Десна, Днепр-1, Заря и конечно же Шахтер.
Вы жалкие игроки великого клуба! Динамо сегодня вошло в 15 сильнейших команд Европы на заслугах предыдущих великих игроков, которые пахали на поле не за миллионы, а за игру в футбол. И народ поэтому ходил на стадионы, чтобы смотреть подвиги героев воочию!
Я вспоминаю, когда ДК порвал Спартак в 2008. Те игроки тоже нихера не понимали, что такое ДК-Спартак. Но им объяснили. Киев встретил мясо достойно! Это было тогда.
А сегодня печаль, что игроки в принципе не понимают за какой клуб они выступают, что они такой "работой" гадят и на что плюют. И президент Суркис не понимает, хоть и тянет финансово и считает, что имеет право денег влиять. Но ума не хватает, раз довел клуб до такого.
Верю в нашу молодежь! Цените ее и давайте ей шанс играть и проявить себя!
DidOk
— Та які «Карпати»? «Карпат» вже немає. Я не знаю, які то «Карпати». То сміхотворно.
Robert Monroe
Оценивать силу команды по первому матчу, который она сыграла за последние полгода - это сильно. Маркевич реальный эксперт)
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DSH88
Тут писающие которые гонят на Мирона . Странно интервью берут у него а про вас знать никто не знает и мнением не интересуется . Вот почему так
Robert Monroe
Почитал интервью дальше. Оказывается, Селтик и Ференцварош приблизительно равные команды) Это глубокий маразм уже, конечно. Зачем выставлять себя на посмешище, если не имеешь представления о европейском футболе?
Vipfishman2
Мырося, ты бы Остапчику лучше помогал - фиолетовая Мариупольский собака из будки не вылазит... А прогнозы и аналитика - ну не твоё это...